Fulgy, zis acum Mr. Moft, a fost cerut în căsătorie. Ca să se însoare, Clejan cel mic are o pretenție majoră

Fulgy, zis acum Mr. Moft, a fost cerut în căsătorie. Ca să se însoare, Clejan cel mic are o pretenție majoră
Fanii i-au pus întrebări lui Fulgy și el a fost mai sincer ca niciodată. Iată ce declarații a făcut Mr. Moft, băiatul Clejanilor!

Într-o discuție purtată în online cu internauții, Mr. Moft a făcut dezvăluiri inedite. Totuși, acesta a fost mult mai reținut ca altădată.

Mr. Moft a fost cerut în căsătorie

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani pare că și-a învățat lecția. Mr. Moft a început să fie din ce în ce mai atent cum se comportă și ce vorbește. Tânărul a primit o sumedenie de întrebări de la fanii săi, iar el a răspuns sincer. Și dacă toată lumea spunea că și-a găsit iubită, Fulgy a spus: „Pas”. Dar le-a spus că a primit cereri în căsătorie.

„Vreau să fiu un tată care face numai surprize”

Când fanele au auzit că e singur, au sărit cu tot felul de întrebări indiscrete și cereri în căsătorie. Din păcate au rămas dezamăgite, pentru că fiul Clejanilor e stăpân pe situație și deocamdată preferă să fie singur. Are o pretenție majoră legată de căsătorie. Ține de o mare sumă de bani.

„Nu vreau să fiu iubitul tău. Ați început să vorbiți aiurea pe Instagram, nu e OK.

Sunt Mr. Moft, burlac, tot ce trebuie. Mă însor când voi avea măcar 20 de milioane de euro. Sută la sută fac și un copil atunci. Ca să-i iau și Ferrari când face 18 ani. O să fiu un tată care face numai surprize”, a răspuns Fulgy.

Nu are voie să părăsească Bucureștiul

Pe de altă parte, Fulgy a recunoscut că a fost plasat sub control judiciar și nu are voie să părăsească Bucureștiul. Așa că deocamdată nu are cum să se întâlnească cu fanii din alte orașe. El a recunoscut că în acest moment a ales să se relaxeze, dar încet-încet, se va reapuca de treabă. Mai ales că tânărul știe să cânte la șapte instrumente.

Când un fan l-a rugat să-i cânte ceva, Fulgy a spus că o poate face dar… „de la 10.000 de euro în sus.”.

În ceea ce privește familia, Fulgy i-a recomandat unei fane îngrijorate să stea liniștită, pentru că toată viața s-a înțeles bine cu părinții și așa va fi și în continuare.

Sursă foto: Instagram