Gabi Bădălău a dat de bani și face risipă. I-a șocat pe toți cu ultima achiziție

Gabi Bădălău a dat de bani și face risipă. I-a șocat pe toți cu ultima achiziție
În timp ce alții abia reușesc să se descurce de la o zi la alta, Gabi Bădălău aruncă cu banii. Recent a scos din buzunar 600.000 de euro.

La 34 de ani, Gabi Bădălău are tot ce-i poftește inima și trăiește pe picior mare. Ce nebunie a mai făcut afaceristul.

Gabi Bădălău a dat de bani și face risipă. I-a șocat pe toți cu ultima achiziție

600.000 de euro, banii jos. Atât a plătit recent Gabi Bădălău pentru ultimele două mașini pe care le-a achiziționat, îmbogățindu-și astfel colecția de mașini. El a intrat în posesia a două adevărate bijuterii, un Bentley Flying Spur, în două culori și un Lamborghini Urus, black edition, spune Cancan. Ultima dată când a fost văzut, Gabi Bădălău conducea o nebunie de Mercedes Brabus.

Această achiziție vine la scurt timp după ce Bădălău i-a făcut și Biancăi un cadou cu totul și cu totul special, pentru care a plătit 100.000 de euro. 100.000 de euro. E vorba de un Rolex Daytona Full Gold, „bătut” în întregime în diamante.

Darul prețios nu a venit pentru că ar fi existat o ocazie specială, ci pentru că afaceristul indiferent de discuțiile care au existat între cei doi, nu-și vede viața decât alături de Bianca. Așa că, spun sursele, nu ar mira pe nimeni dacă în curând Bianca și Gabi ar ajunge, în sfârșit, în fața altarului.

Bianca are o colecție impresionantă de ceasuri

Se știe că printre marile pasiuni ale Biancăi se numără ceasurile, iar până în prezent se spune că doar cinci din multele bijuterii pe care vedeta le are în seif ar ajunge la suma de 150.000 de euro. Cu siguranță Bianca a fost în culmea fericirii când a văzut că iubitul cu care nu se plictisește niciodată, i-a făcut o asemenea bucurie.

Dar asta nu e tot, pentru că Gabi a dus-o pe iubita sa și într-o super vacanță la Amsterdam, unde i-a îndeplinit orice dorință. De data asta, Bădălău a postat pe contul de socializare două fotografii cu el și Bianca. Ca să le închidă gura cârcotașilor…

Sursă foto: cancan