Gabi Bădălău i-a tras din nou țeapă Biancăi Drăgușanu de Sărbători. Cum o va împăca de data asta

Gabi Bădălău i-a tras din nou țeapă Biancăi Drăgușanu de Sărbători. Cum o va împăca de data asta
După ultima împăcare a Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău părea că nimeni și nimic nu-I va putea despărțiri. Cu atât mai puțin sărbătorile. Dar niciodată să nu spui niciodată…

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au fost împreuă de Crăciun, așa cum se întâmplă de ceva vreme de sărbători. Blonda a stat cu mama, sora și micuța sa și spune că s-a simțit cu adevărat liniștită. Pentru că, așa cum spune Bianca, sărbătorile se fac doar alături de cei dragi. Să fie oare un apropos la Gabi Bădălău?

„De vreo șase ani, mi-am dat seama și am început să apreciez mai mult efortul pe care părinții mei îl depuneau de Sărbători”

“Crăciunul este mereu despre familie și petrecem în familie. Voi fi cu mama, cu sora mea, cu Sofia. În fiecare an, noi așa petrecem mereu. Petrecem ca toți românii, mâncăm toate preparatele care se pregătesc de Crăciun, stăm împreună și ne bucurăm de cei dragi.

De vreo șase ani, mi-am dat seama și am început să apreciez mai mult efortul pe care părinții mei îl depuneau de Sărbători. Eu oricum sunt un om foarte sensibil și pentru mine sărbătorile înseamnă să stai cu oamenii pe care îi iubești. Dacă nu ești cu oamenii pe care îi iubești de Sărbători, e clar că nu e iubire.

De Sărbători e liniște, e dragoste și stăm acasă, mâncăm și eu după ce mănânc mă duc la sală. Probabil după Crăciun o să plecăm undeva, dar încă nu știu unde și nu am planurile făcute”, a mărturisit Bianca, pentru Wowbiz.

“A doua zi merg iar la sală, apoi vizitez o prietenă cu Sofia, unde clar ne servește cu câte ceva bun”

De Crăciun, Bianca are reguli foarte clare. Mănâncă orice îi poftește inima, iar a doua zi merge la sală pentru a nu acumula nici un kilogram în plus. “De Crăciun mâncăm sarmale, salate boeuf și apoi merg la sală. După ce merg la sală merg la sora mea, unde iar mâncăm sarmale, piftie și apoi merg la o altă prietenă în vizită.

A doua zi merg iar la sală, apoi vizitez o prietenă cu Sofia, unde clar ne servește cu câte ceva bun. Cam așa arată Crăciunul”, a mai spus Bianca Drăguşanu.

Recomandarile noastre