Incident de Crăciun. Viorica de la Clejani și-a ieșit din minți! A luat toporul și a dat cu el în poartă – Exclusiv

Incident de Crăciun. Viorica de la Clejani și-a ieșit din minți! A luat toporul și a dat cu el în poartă – Exclusiv
A doua zi de Crăciun i-a adus împreună la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani pe Viorica și Ioniță de la Clejani, care au fost un deliciu.

Cu glumele la purtător, Viorica de la Clejani le-a făcut declarații fanilor săi și a recunoscut că și-a scos soneria de la poartă, cu toporul. A avut și un motiv bine întemeiat. Nu mai suporta ca toată lumea să sune pentru o problemă, de la primele ore ale dimineții. Așa că a considerat că e cea mai bună decizie și acum reușește, în sfârșit, să aibă câteva momente de liniște când e acasă.

Ioniță a devenit pictor

De asemenea, Viorica și Ioniță au vorbit despre pasiunea acordeonistului de a picta. El susține că a făcut până acum vreo 50 de opere de artă, pe care i le dăruiește soției. Pusă pe șotii, artista susține că, ori de câte ori primește un tablou, mai mănâncă o oală cu sarmale.

Amintiri despre colindători

Pentru că au muzica în sânge, e greu pentru Viorica și Ioniță să nu fie extrem de atenți cât de bine și colindătorii care le trec pragul. Și pentru că e vremea lor, cei doi celebri soți și-au amintit de un episod pe care spun că nu-l vor uita niciodată.

“Tot veneau la noi în vizită niște bătrâni cu vioara și-i primeam cu mare bucurie.

La un moment unuia ba îi sărea coarda, ba cânta cu un semiton mai jos și eu m-am uitat mai ciudat la el. Atunci, bărbatul a luat vioara și a strigat: Să moară copiii mei, dacă nu o sparg! Și a dat cu ea de pământ, că s-a făcut praf”, și-a amintit râzând Viorica de la Clejani.

Cântăreața s-a îmbrăcat pentru sărbătoarea Crăciunului într-o rochie vernil și le-a arătat tuturor cât a reușit să slăbească în ultima perioadă.

Recomandarile noastre