Gabi Bădălau iar îl face de râs pe taică-său, boss la Curtea de Conturi

Gabi Bădălau iar îl face de râs pe taică-său, boss la Curtea de Conturi
Reflectoarele stau bine fixate pe Gabi Bădălău, fiul fostului baron PSD, binecunoscut. A intrat mult în atenția presei de scandal în timpul divorțului de mama celor doi băieți ai săi, Claudia Pătrășcanu. După care, fix când lumea își pierdea din interes, a apărut vacanța în Maldive alături de blonda momentului, Bianca Drăgușanu. Iar de acolo, bulgărele de zăpadă a tot crescut.

Zi de zi, seniorul citește, când i se prezintă revista presei, despre aventurile fiului său, despre acuzațiile fostei nurori, și povestea pare că nu se mai termină.

Gabi Bădălau iar îl face de râs pe taică-său, boss la Curtea de Conturi. Vicepreședintele CC ar cam trebui să-i taie finanțarea, căci fără bani, junele n-ar mai atrage „fetițele” ca un magnet, iar cluburile nu i-ar mai rezerv masa de sute de euro.

Noaptea trecută junele Bădălău a fost surprins de paparazzi într-o companie feminină extinsă, din care însă lipsea iubita „oficială”, Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălau iar îl face de râs pe taică-său, boss la Curtea de Conturi

Potrivit celor de la SpyNews, Gabi Bădălău ar fi ieșit într-un club de fițe din București, unde, în ciuda companiei plăcute, pare că s-a plictisit destul de repede. Ca atare, a plecat spre casă. De fapt, la un hotel. Cu bolidul din dotare și împreună cu două domnișoare decoltate.

Plecarea și sosirea la apartament au fost filmate de paparazzi. În imagini, la intrarea în imobil, fetele încearcă să își ascundă fețele.

Puțin mai târziu, mai vine un bărbat, însoțit și el de două dudui dichisite.

Sfaturile Biancăi Drăgușanu, greu încercată de viață

În urmă cu numai câteva zile a apărut prima imagine cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău împreună, după revenirea din vacanța de vis petrecută în Maldive. Înainte, mai fuseseră fotografiați în aeroport, înaintea îmbarcării, moment în care fiul boss-ului de la Curtea de Conturi îi cuprinde protectiv umerii blondinei.

Fiului fostului baron de Giurgiu a mințit!

Bianca Drăgușanu a fost cea care a dat apă la moară speculațiilor vizavi de o posibilă căsătorie. A probat nu mai puțin de 30 de rochii de mireasă și a distribuit imaginile pe Instagram. În dreptul uneia, distribuită alături de o fotografie cu fiica ei, a scris: „Azi am muncit împreună la visurile noastre care devin realitate doar pentru că Noi Suntem!”

Bianca nu a comentat, până la momentul redactării acestei știri, „escapada” lui Gabi Bădălău. Aseară, blondina avea alte preocupări. Să reafirme public că e fericită, independentă și asumată. Dar și să le dea sfaturi altor domnișoare. E de urmărit dacă se ține ea însăși de ele, dacă întâmplarea relatată mai sus se dovedește reală.

A fost sau nu Gabi Bădălău cu Bianca în clubul unde a descins Poliția?

„În momentul de față pot să vă spun despre mine că sunt o femeie independentă, asumată, liberă, fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Am învățat din greșelile mele. (…) Iar din experiența pe care am acumulat-o învățând din greșelile mele, aș putea să vă dau câteva sfaturi utile. Nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate sau peste agresivitate. Nu iertați prea mult. Și purtați-vă mai rece cu oamenii, pentru că de la căldură se strică”, a spus Bianca Drăgușanu pe Insta Story.

Sursa foto: SpyNews (capturi), Instagram

Antonia și Alex Velea vorbesc despre piedica ivită, ce stă în calea nunții lor. Când se va sfârși concubinajul