Gabi Jugaru a fost luat cu Salvarea. Ce se întâmplă acum cu regele farselor

Gabi Jugaru a fost luat cu Salvarea. Ce se întâmplă acum cu regele farselor
Una dintre cele mai cunoscute vedete ale României, Gabi Jugaru, cunoscut ca și regele farselor, a trecut printr-un moment groaznic.

Bărbatul s-a trezit cu dureri cumplite când se afla într-o benzinărie și a fost transportat de urgență la spital.

Vedeta spune că i s-a făcut rău în timp ce conducea mașina, fiind în drum spre soția sa, care avea febră mare. Era în trafic și la un moment dat și-a dat seama că nu mai vede bine și nu mai are putere să apese pedalele mașinii. A făcut eforturi mari și a ajuns într-o benzinărie, unde a sunat imediat la salvare.

„O durere cruntă care nu îmi mai trecea deloc”

„Mă duceam să-i duc mâncare soției mele, care era cu febră de 40 în casă și când am plecat de acasă am simțit că mă ia o durere, am simțit cu o seară înainte o durere cruntă care nu îmi trecea mai deloc, dar am luat un antiinflamator și îmi cedase durerea și nu mai aveam nimic.

Când să plec din casă am simțit că mă ia o durere ușoară, care se amplifica. M-am deplasat puțin cu mașina, era și ora de vârf și bară la bară dar la un moment dat nu mai puteam să apăs pe pedale, mi se încețoșase privirea din cauza durerii, era o durere cruntă”, a declarat Gabi Jugaru, în urmă cu puțin timp, potrivit Antena Stars.

 

A fost transportat de urgență la spital

Ca un făcut, în momentul în care a ajuns salvarea, durerile au început să-l lase. Bărbatul a fost dus la spital, unde medicii i-au făcut mai multe investigații, însă medicii n-au putut să spună cauza durerilor.

„A fost foarte greu, pentru că m-am străduit să ajung la benzinărie. A venit salvarea imediat, pentru că eu între timp sunasem, până când am ajuns eu, că era bară la bară, am ajuns în 7-8 minute, cam în 3 minute a ajuns și salvarea. Când a ajuns salvarea nu prea mai aveam dureri.

„Le-am zis medicilor că eu nu plec de la spital până nu îmi spun care a fost cauza durerii”

M-am mai dus la Urgenţe, m-au ţinut nişte ore bune şi am fost supus investigaţiilor, am făcut şi ecografie, dar nu s-a văzut nimic. Le-am zis medicilor că eu nu plec de la spital până nu îmi spun care a fost cauza durerii, pentru că nu vreau să mai trec prin ce am trecut. Am zis să iau un repaus de câteva zile că să stau mai liniştit, după care o să îmi reiau treburile”, a afirmat vedeta.

Din ce trăiește Gabi Jugaru

După ce a ieșit din lumina reflectoarelor, Gabi Jugaru a investit toți banii în propria afacere. Și-ar dori mult să revină pe micul ecran, dar nu a primit ofertele pe care le-ar fi dorit. Dar și acum se bucură de iubirea oamenilor, fiind oprit pe stradă și întrebat când îl vor vedea din nou pe micul ecran.

„O să revin pe micul ecran, cu o nouă emisiune, când o să mi se ceară. Nu există zi în care să nu fiu oprit pe stradă, oriunde m-aș duce, la piață, la mall, să nu fiu oprit și să mă întrebe lumea când revin.

Din păcate, nu există oferte din partea televiziunilor. După ce am încheiat contractul cu PRO, și am lucrat și la Național TV, am mai avansat proiecte la trustul Intact, din nou la ProTV la Kanal D… Dar mi s-a spus așa: «Măi, Gabi, noi vrem ceva mai cu intrigă, mai cu scandal.

„Mai merg la evenimente, mai cânt pe la nunți, pe la botezuri, pe unde sunt chemat și dori”

Mulțumesc lui Dumnezeu, cu atelierul service merge bine. Depinde cum prestezi, către cine, cât de des, ce lucrări faci. Dar, dacă e să comparăm perioada mea de la PRO TV, cu ce fac aici, încă nu am ajuns la banii ăia. Bugetul de acum, din televiziuni, față de ce era în 2008, dacă e să ne raportăm la perioada de vârf a lui PRO TV, este acum undeva sub 40% din ce se câștiga atunci.

Eu pot spune că îmi este bine cu atelierul, de vreo jumătate de an sunt și angajat la România Film, mai merg la evenimente, mai cânt pe la nunți, pe la botezuri, pe unde sunt chemat și dorit”, a spus acesta cu ceva timp în urmă.

Recomandarile noastre