Gabriel Cotabiță i-a lăsat mână liberă soției. „Ea poate să facă ce vrea…”

Gabriel Cotabiță i-a lăsat mână liberă soției. „Ea poate să facă ce vrea…”
De aproape 12 ani, Gabriel Cotabiță și Alina Munteanu formează un cuplu de invidiat. Și relația lor funcționează mai bine ca niciodată.

Cei aproape 30 de ani diferență nu i-a băgat nimeni în seamă. Gabriel Cotabiță și Alina Munteanu sunt mai fericiți ca niciodată.

Gabriel Cotabiță i-a lăsat mână liberă soției. „Ea poate să facă ce vrea…”

Când inegalabilul artist s-a îmbolnăvit, partenera lui de viață, Alina Munteanu a fost distrusă. A făcut tot ce a putut să-i fie alături și să-l ridice din patul suferinței și nici o realizare n-a fost mai mare ca atunci când Gabriel Cotabiță a fost pe picioarele sale. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și sincere cupluri din showbiz-ul românesc, iar celebrul cântăreț are doar cuvinte de laudă despre soția lui.

„Într-o relaţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste”

Într-un interviu pentru Ciao, artistul a mărturisit că Alina este liberă din toate punctele de vedere și niciodată nu a constrâns-o în vreun fel. De altfel, Gabi e de părere că într-o relație sunt importante în primul rând respectul și camaraderia.

„Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o relaţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, a povestit artistul, conform Ciao.ro.

Alina, o femeie extrem de deșteaptă

Mai mult, pe lângă faptul că arată extraordinar de bine, un lucru care „era trecut în fișa postului”, Cotabiță susține că soția este și o femeie „extrem de deșteaptă”.

„Lăsăm deoparte faptul că arată foarte bine ca femeie – pentru că nici nu avea voie să arate rău, era trecut în fişa postului – ceea ce mă fascinează pe mine la ea e că este extrem de deşteaptă”, a mai spus Gabriel Cotabiță. La începutul lunii noiembrie, Gabi va împlini vârsta de 67 de ani. El a trecut prin momente foarte grele în anul 2015 când a făcut infarct în sala de sport.