Gabriel Dorobanțu a fost infectat cu noul tip de coronavirus, solistul fiind internat în spital timp de 12 zile. Puțină lume a știut faptul că artistul a fost bolnav. El a făcut anunțul abia după ce s-a externat și s-a recuperat. Cântărețul a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au îngrijit și ajutat.

Artistul are doar cuvinte de laudă la adresa medicilor și asistenților care l-au ajutat să revină acasă în doar 12 zile. În prezent starea acestuia de sănătate este una bună. El s-a infectat cu noul coronavirus și a făcut o formă destul de gravă de COVID, astfel că a fost spitalizat două săptămâni.

„Pe acești oameni și încă alții, care m-au salvat, nu-i cunosc. Le știu numele: Mia, Luminița, Alexandra, Bogdan, Alex, Rebeca, Lidia, DANA. La sunt recunoscător, le mulțumesc iar ei știu că viața mea a depins de ei. Medicația, omenia și interesul cadrelor medicale de ași face datoria, mi-au dat posibilitatea să mă recuperez după 12 zile de spitalizare. Vă îmbrătișez , îngeri păzitori! Toată aprecierea domnului Zanfir, managerul SPITALULUI COVID BĂICOI”, a scris cântăreţul Gabriel Dorobanțu pe pagina sa de Facebook.

Gabriel Dorobanțu s-a mutat  în Valea Prahovei

Gabriel Dorobanțu, în vârstă de 67 de ani, este cunoscut publicului pentru șlagărul „Hai, vino iar în gara noastră mică”.  În ultimele decenii, artistul și-a vândut apartamentul de la București și s-a mutat pe Valea Prahovei. Vedeta trăiește de aproximativ 18 ani la munte, acolo unde se bucură de aer proaspăt în fiecare zi.

„Faptul că am plecat de vreo 18 ani din București înseamnă mare lucru. Eu nu m-am retras din activitate așa cum credeți voi și cum spuneți voi mereu, eu am plecat din București pentru că am vrut să respir aer curat și atâta tot”, spunea solistul acum ceva timp.

Sursa foto: Facebook

Deși se dădea leu, Dani Mocanu a făcut-o iar de oaie. E din nou în vizorul Poliției

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp