Mihai Gâdea a testat-o pe Gabriela Cristea pentru o emisiune la Antene. Se negociază la sânge

Mihai Gâdea a testat-o pe Gabriela Cristea pentru o emisiune la Antene. Se negociază la sânge
Gabriela Cristea o va înlocui pe Diana Dumitrescu, la emisiunea Mireasă. Vedeta e în plin proces de negociere cu Antena 1, după ce a rămas fără emisiune la Antena Stars. Surse bine informate arată că aceasta a fost chemată la negocieri chiar de Mihai Gâdea.

Vedeta liberă de contract, după ce a rămas fără emisiunea matrimonială „Like a Star” de la Antena Stars își pregătește revenirea în televiziune. De altfel, ea a și anunțat că din toamnă e posibil să revină pe sticlă, însă nu a dat detalii. Potrivit unor surse wowbiz.ro, Gabriela Cristea negociază cu Antena 1 pentru preluarea show-ului matrimonial Mireasa. Sursele Rețete și vedete ne-au dat confirmarea negocierilor și ne-au dezvăluit ceva în plus. Mihai Gâdea a invitat-o, săptămâna trecută, pe Gabriela Cristea în platou ca să povestească cum a slăbit 20-25 de kilograme. De fapt, negociatorii postului au urmărit să vadă ce rating înregistrează Gabriela Cristea de la telespectatorii Antenei 3.

„Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat. Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist.


Alarmă la Vatican. Papa suferă de o boală infecțioasă gravă

Am aflat cum arată Mercedesul viitorului. Imaginile sunt absolut năucitoare


Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă”, a declarat Garbriela Cristea în urmă cu câteva săptămâni.

Gabriela Cristea e tot mai activă pe social media

Vedeta își ține fanii la curent în permanență cu transformările din viața ei. A făcut postări despre dieta sa, care a ajutat-o până acum să slăbească peste 25 de kilograme, dar postează pe social media și multe aspecte din viața de familie, cu fetițele ei, cu Tavi sau evenimentele din familia lor.

„Printre griji, alergături, copii…ne amintim mereu de iubirea noastră. Aici am avut timp doar de câteva minute să vedem cum apune soarele pe lac și romantismul ne-a și cuprins”, a scris vedeta într-o postare în care își sărută pasional soțul la bustul gol. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut nunta anul trecut, după patru ani de la cununia civilă, iar nași le-au fost chiar Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. Cei doi au două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

 

Sursa foto: Instagram