Gabriela Prisăcariu e speriată. Nu s-a gândit ce implică să fii mamă

Gabriela Prisăcariu e speriată. Nu s-a gândit ce implică să fii mamă
De când e însărcinată, viața a luat o întorsătură neașteptată pentru Gabriela Prisăcariu. Vedeta a realizat abia acum ce o va aștepta.

Obișnuită cu distracțiile, Gabriela Prisăcariu a început să fie stresată. Se gândește ce se va întâmpla după ce va veni pe lume bebelușul.

Gabriela Prisăcariu e speriată. Nu s-a gândit ce implică să fii mamă

Și-a dorit mult un copil, însă nu și-a imaginat că va fi atât de greu. Soția lui Dani Oțil are o urmă de regret și s-a destăinuit pe contul ei de socializare. Dacă în trecut week-end-urile însemnau distracție, acum totul e schimbat. Fotomodelul mai are doar două luni până va deveni mamă cu acte în regulă și burtica o împiedică să se poartă ca pe vremuri. Așa că nu i-a rămas decât să se ocupe de pregătiri pentru venirea pe lume a bebelușului și să se odihnească cât mai mult. Lucru care nu prea îi e pe plac.

Soția lui Dani e plictisită

Ce să facă atunci când afară temperaturile au explodat și toată lumea se distrează pe malul mării ori într-un club de fițe? Gabriela nu are încotro și stă cuminte acasă, citind sau vizionând o emisiune la televizor.

Și se vede că s-a plictisit îngrozitor. ”Weekend-urile mele arătau altfel pe vremuri…”, a spus Gabriela Prisacariu pe Instagram, căreia se vede clar că îi e dor de o petrecere ca în trecut.

Micuțul va fi primit ca un prinț

Fericirea de a fi mamă a venit la pachet cu multe astfel de probleme, dar timpul le va rezolva pe toate. Până atunci însă, Gabriela și Dani s-au ocupat temeinic de camera micuțului, iar aceasta va fi ca în povești. De altfel, Gabriela a spus zilele trecute că ea nu a avut parte de așa ceva în copilărie. În ceea ce îl privește pe tăticul Dani Oțil, acesta a început să ia deja lecții pentru a fi părintele perfect.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre