A recunoscut. Ce “droguri” nu consumă niciodată Bianca Drăgușanu

A recunoscut. Ce “droguri” nu consumă niciodată Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a spus tot ce nu bănuia nimeni. Vedeta a vorbit despre „drogurile” de care nu se apropie.

E hotărâtă să nu pună gura pe aceste „droguri”. Ce spune Bianca Drăgușanu despre modul ei de viață.

A recunoscut. Ce “droguri” nu consumă niciodată Bianca Drăgușanu

Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi a fost extrem de sinceră. Ea a mărturisit cum a reușit să dea jos nu mai puțin de 16 kilograme. În plus, blonda a spus și că există “droguri” pe care nu le consumă niciodată. În acest moment are mare grijă să respecte mesele, însă în trecut a făcut mari greșeli. Ea a ținut diete draconice, pentru că a considerat că altfel nu putea să slăbească cât ar fi vrut. Din fericire, a înțeles că nu așa ar fi trebuit să procedeze.

„Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc”

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când măncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești. Dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a afirmat Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Care sunt „drogurile” cele mai periculoase în viziunea brunetei

În opinia Biancăi Drăgușanu, sunt două „droguri” pe care le evită cât poate de mult.  Este vorba despre sare și zahăr. ”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a spus vedeta.

„De o vreme, stau constant la 62 de kilograme”

Cârcotașilor, Bianca Drăgușanu le-a explicat cum a ajuns la 54 de kilograme, dar și cum se menține în prezent. „Am 1,80 metri înălţime şi 62 kg greutate. S-a speculat mult şi aiurea pe tema greutăţii mele, aşa că mai bine lămuresc eu lucrurile. Da, am avut şi 78 kg, Tot aşa cum am avut şi 54!

Dar, de o bună bucată de vreme, stau constant la 62 kg care, cred eu, e greutatea care mă prinde cel mai bine. Am slăbit 16 kilograme făcând foamea! Sau, daca vrei, cu voinţă! Asta a fost dieta mea specială. Câteva săptămâni nu am mancat decât o singură masă pe zi şi aia uşoara şi întotdeauna înainte de ora 12 ziua. Cine rezistă la regimul ăsta deloc sofisticat, sigur slăbeşte”, a afirmat aceasta într-un interviu mai vechi.

Sursă foto: Instagram

 

 

Recomandarile noastre