Cătălin Botezatu, sfaturi pentru Bianca Drăgușanu: „Să se mai pondereze”

Cătălin Botezatu, sfaturi pentru Bianca Drăgușanu: „Să se mai pondereze”
Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu sunt o formulă aparte. Cei doi au format un cuplu, cu ani în urmă, au fost surprinși în ipostaze intime în public. Dar și după ce nu au mai fost împreună, au păstrat o relație de prietenie aparte, cu declarații frumoase la aniversări etc.

Din postura de prieten și fost iubit, Cătălin Botezatu are sfaturi pentru Bianca Drăgușanu. Cunoscutul designer  vorbește rar despre viața sa privată, dar atunci când o face reușește să capteze instantaneu atenția. Recent, vedeta a făcut declarații incendiare despre relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu, lansată d el în showbiz sub numele de „Bianca a lui Bote”. Dar a vorbit și despre sentimentele pe care încă i le poartă, într-o emisiune tv.

Bianca Drăgușanu a fost, este și va rămâne una dintre cele mai importante femei pentru Cătălin Botezatu. Acest lucru îl recunosc amândoi ori de câte ori au ocazia.

Cătălin Botezatu, sfaturi pentru Bianca Drăgușanu

Invitat în emisiunea lui Dan Captos, Cătălin Botezatu a vorbit despre Bianca Drăgușanu. „Bianca m-a marcat, o iubesc. Pentru mine, indiferent ce s-ar spune, este o femeie specială, rămâne o femeie specială. N-ai ce să-i reproșezi. Este mamă, are un copil frumos, este dorită de toți bărbații.

Bianca pentru mine a fost o provocare, la început vorbesc, să arăt oamenilor că o persoană care era hulită nu este așa, mă bucur că a demonstrat contrariul, mă bucur că a demonstrat că poate fi o vedetă veritabilă, mă bucur că a demonstrat că poate fi o mamă veritabilă și nu în ultimul rând un om de afaceri că are afacerea ei”, a declarat Cătălin Botezatu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Dată fiind apropierea dintre cei doi, designerul pare să nu aibă rezerve să îi dea sfaturi frumoasei blondine care, în timp, a devenit în timp un personaj al showbiz-ului românesc.

„E în stare de orice, e treaba ei dacă e nebună, dar trebuie să se mai pondereze uneori. Face parte din filmul ei, din aura ei, din jocul ei, din personajul ei pentru că Bianca este un personaj ca și multe alte personaje de pe piața românească și nu e rău deloc”, a mai spus celebrul designer la Antena Stars.

Sursa foto: Instagram

Promisiunea l-a ținut șapte luni. Dani Mocanu are nevoie de bani, se apucă de treabă

Recomandarile noastre