Bianca Drăgușanu, amintiri despre foștii iubiți. Pe toți i-a pus la rană

Bianca Drăgușanu, amintiri despre foștii iubiți. Pe toți i-a pus la rană
Până acum câţiva ani, nimeni nu auzise de Bianca Drăgușanu, nu ştia nimeni cine este. Acum, are foarte mulți admiratori, iar ea nu mai știe ce să le arate. Formele voluptuoase, cosmeticale, bărbații cu care iese. Slavă, Domnului, are ce povesti! Amintiri despre foștii iubiți.

La doar 16 ani, Bianca Drăgușanu a apărut la emisiunea „Din dragoste”, de la Antena 1, pentru a-şi recupera iubirea, un domn din Petroşani. A devenit mai cunoscută în 2009, după ce Dan Capatos a ales-o ca asistentă la emisiunea „Un Show Păcătos”. La 20 de ani, și-a mărit bustul, apoi s-a expus în toată splendoarea într-o revistă pentru adulți.

Bianca Drăgușanu a devenit cu adevărat vedetă la brațul celebrului creator de modă Cătălin Botezatu

Bianca Drăgușanu, amintiri despre foștii iubiți

Bianca Drăgușanu (39 de ani) nu mai este de mult timp o fată dolofană, cu părul ondulat și dinții strâmbi. A prins gustul să fie vedetă de pe la 21 de ani, când a început presa să scrie despre ea. Însă, a devenit cu adevărat vedetă la brațul celebrului creator de modă Cătălin Botezatu. Blonda lui Bote a fost numele ei pentru mulți ani. Despre cea mai bună perioadă din viața ei a povestit acum, la Antena Stars.

În cadrul unui interviu pentru „Xtra Night Show”, Bianca Drăgușanu a făcut mărurisiri. A spus că povestea de amor pe care a trăit-o alături de Cătălin Botezatu a fost una „palpitantă și strălucitoare”. Blondina a recunoscut că nutrește sentimente de admirație și dragoste pentru celebrul designer.

„A fost foarte palpitant, totul nou, totul strălucitor, totul frumos, a fost cu iubire, cu gelozie. Este în continuare un om foarte important pentru mine, ca și om, ca și carieră, este impunător, este deștept, este modelul meu. Sunt fascinată de el. Ne-am potrivit din foarte multe puncte de vedere”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Ce a învățat de la Adrian Cristea

Despre relația cu Adrian Cristea, Bianca Drăgușanu a spus că la momentul respectiv „a fost ce trebuie”. De el a învățat să se iubească mai mult și să fie mai egoistă.

„Am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian. În acel moment, a fost ce trebuie. Am învățat să fiu mai egoistă, să mă iubesc mai mult. Prima oară să te pui pe tine. Așa era el, nu îi păsa nimic din ce se întâmpla în jurul lui. A fost o experiență a vieții mele. Nu îmi aduc aminte cu regret, a fost frumos la vremea aceea”, a spus blondina și despre fotbalist.

Nu a fost întrebată, dar nici ea nu a vorbit despre mariajele eșuate cu Victor Slav și Alex Bodi. A ezitat să răspundă clar și dacă se va mărita cu Gabi Bădălău. ”Aș face un copil cu Gabi Bădălău”, a spus vedeta. Acum, pentru ea este important că este sănătoasă și fericită. Așa că. a doua zi, a povestit că se visează mireasa lui Bădălău și va avea trei rochii etc, etc, etc


Bianca Drăgușanu iar își face vânzare la rochii de mireasă cu nedivorțatul Gabi Bădălău

Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat la stat. E subordonata ministrului Raluca Turcan

Recomandarile noastre