Mama vedetei Bianca Drăgușanu are 61 de ani și arată senzațional. A lăsat tot ce avea la Călan și a venit în Capitală ca să fie mai aproape de fiica ei celebră și de nepoțică.

Mama Biancăi Drăgușanu s-a angajat la stat

Bianca Drăgușanu este vedetă, dar mama ei a stat în umbră. Mama vedetei se numește Madi Dragoș și are 61 de ani. Femeia a făcut o schimbare mare în viața sa.

A lăsat tot ce avea la Călan și a venit în Capitală ca să fie aproape de fiica ei celebră și de nepoțică. Nu a renunțat însă la job-ul ei. S-a transferat cu serviciul la o agenție subordonată Ministerului Muncii și Protecției Sociale. Mai exact, este consilier la ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă) Sector 2, subordonată ministrlui Raluca Turcan. În trecut, ea a lucrat la AJOFM Hunedoara-Deva, unde era expert. Ea este economist.

Mama vedetei Bianca Drăgușanu are 61 de ani și arată senzațional

Prin ce încercări a trecut mama Biancăi Drăgușanu

Mai întâi, Madi Dragoș a suferit din cauza comentarilor răutăcioase despre fiica ei. Apoi, despre căsătoriile eșuate ale Biancăi. Acum câțiva ani, în 2016, a fost diagnosticată cu o formă de cancer la piele și vestea a pus-o la pământ. Bianca Drăgușanu și-a convins mama să meargă la medic, să urmeze tratamentele și operația necesară. După ani de chin și de luptă, mama Biancăi Drăgușanu a învins boala în 2019 și și-a recăpătat frumusețea și optimismul.

”Mama era foarte speriată, avea ochii în lacrimi mereu și nu știam cum să o mai consolez. De aceea, am luat decizia de a o duce la medic, în ciuda faptului că ea nu voia nimic. Am convins-o că trebuie să se opereze pentru a-și salva viața”, spunea atunci fosta prezentatoare de televiziune.

Bianca Drăgușanu a plecat în vacanță

Bianca Drăgușanu a plecat într-o scurtă vacanță, dar nu singură, ci însoțită de fiica ei, Natalia Sofia. Aceasta ales o destinație în afara țării. A postat o fotografie din aeroport, dar nu a spus unde pleacă și nici dacă Gabi Bădălău le însoțește.

Bianca Drăgușanu nu a rezistat ispitei și a postat o fotografie cu micuța Sofia, bălăcindu-se în mare, în Antalia

În cele din urmă, nu a rezistat ispitei și a postat o fotografie cu micuța Sofia. Fetița se bălăcește în mare, în Antalia, Turcia. Sigur, ne-a arătat și ea fundul, în costumașul ei de baie care pare că i-a rămas mic.


Bianca Drăgușanu a dat-o în bară cu Nikos Vertis. Nu vine să cânte la nunta ei

A început războiul între femeile lui Bădălău. Bianca Drăgușanu, intră în ring. Jigniri dure la adresa Claudiei Pătrășcanu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp