Promisiunea l-a ținut șapte luni. Dani Mocanu are nevoie de bani, se apucă de treabă

Promisiunea l-a ținut șapte luni. Dani Mocanu are nevoie de bani, se apucă de treabă
Ceasurile Rolex nu cad din cer în urma rugăciunilor. Și nici hainele de firmă, Dani Mocanu face un mare pas înapoi ( sau înainte) și, după șapte luni de adorație a lui Dumnezeu revine pe scenă, unde se descurcă cel mai bine. Și unde face bani.

Pesemne că Dani Mocanu are nevoie de bani, se apucă de cântat. În puținii ani în care a făcut carieră, a ajuns dintr-un băiat sărac lipit într-unul care nu se mai poate uita la lucruri care nu sunt de firmă. După ce l-a descoperit pe Dumnezeu a decis să i se dedice. Dar, ce să vezi, manelele creștine nu aduc încasările ca și celelalte/ în celelalte, Dani Mocanu și-a permis să denigreze femeile, drept pentru care are o condamnare. Ori și-a permis să se fălească înconjurat de domnișoare dezbrăcate, ori n compania unui leu rănit.

Promisiunea l-a ținut șapte luni

Timp de șapte luni, Dani Mocanu a fost trup și suflet dedicat lui Dumnezeu. A compus piese creștine. Dar acestea nu l-au dus nici măcar aproape de trending.

Așa cum relatam, când s-a retras din cariera de manelistDani Mocanu a bifat un moment istoric în muzica românească. Artistul se „duela” în trending pe YouTube, cu el însuși. Mai exact,  o piesă a lui era cea mai vizualizată piesă  a unui artist român, adică numărul 1 în trending, în timp ce locul al doilea în trending era ocupat tot de o melodie a lui. Niciodată, niciun artist din România nu a reușit o astfel de performanță. Situația i-a gâdilat orgoliul lui Mocanu.

În piesa care a marcat retragerea vorbea despre cât de bogat a ajuns.  Mai târziu, Dani Mocanu a avut un mesaj dur pentru colegii săi de breaslă. „În fine…Dumnezeu să fie cu voi”. Apoi le-a amintit un anume vers dintr-o piesă a sa. „De artiștii din țară n-am ce să mai zic, se combină 4-5 să scoată un hit” – acesta e e versul în care Dani Mocanu îi atacă dur pe ceilalți cântăreți din țară.

Dani Mocanu are nevoie de bani, se apucă de treabă

Dani Mocanu a dat vestea cea mare pe platforma Youtube. Într-un videoclip încărcat pe internet, artistul își anunță revenirea în industria muzicală și pe scenă.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, după șapte luni de zile am îndeplinit promisiunea respectivă. În momentul de față pot să mă întorc în muzică, nu vreau să vorbesc mult, să vă plictisesc, mă întorc în muzică. Doamne, te iubesc, și atât. Ne vedem pe scenă”, a spus Dani Mocanu pe internet.

„Am 28 de ani și nimic până în prezent nu mi-a adus o satisfacție sufletească mai mare decât aceasta de a aduce câteva suflete pe calea Lui Dumnezeu. Acum mă întorc. Vă iubesc ❤”, a mai scris artistul în comentarii.

Colecționar de dosare penale

Dani Mocanu a fost condamnat, la finalul lunii iunie, la 9 luni de închisoare cu suspendare, după ce a fost prins conducând mașina fără permis de trei ori în aceeași zi. Fapta a fost comisă în 2020.

Manelistul va trebui să presteze muncă în folosul comunității timp de 90 de zile la Direcția de Sănătate Publică Argeș sau la Primăria Municipiului Pitești. Mai mult decât atât, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, Dani Mocanu va trebui să se prezinte la Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul Argeș la termene prestabilite, să primească vizitele consilierului de probațiune. Sentința nu era definitivă. Dar nu e singura sentință.

Dani Mocanu  a fost condamnat șa șase luni de închisoare cu executare din cauza unei melodii care, au arătat procurorii care l-au trimis în judecată, „instiga la ură împotriva femeilor și le încalcă dreptul la gândire”, după cum e precizat în rechizitoriu. Aceasta a fost lansată în 2019 și nu a fost retrasă nici acum.

Sursa foto: Instagram

Florin Ristei lucrează la lista cu artiștii pe care îi vrea la nuntă. Știm primele nume

Recomandarile noastre