Gabriela Prisăcariu este o iubită model. Ce îi gătește lui Dani Otil

Gabriela Prisăcariu este o iubită model. Ce îi gătește lui Dani Otil
Gabriela Prisăcariu este una dintre câștigătoarele de la „Supermodels by Cătălin Botezatu”, emisiune în care s-a făcut remarcată. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Dani Otil, urmând să se căsătorească.

Gabriela Prisăcariu este o iubită model. Relația lor pare să înflorească pe zi ce trece. Cei doi se bucură de toate momentele petrecute împreună.

Gabriela Prisăcariu este o iubită model

Gabriela Prisăcariu este o iubită model. Și la propriu, și la figurat. Frumoasa blondină și Dani Otil își manifestă afecțiunea public. Ei nu se feresc de ochii lumii și le arată tuturor cât de mult se iubesc. 

În cele mai recente postări de pe rețelele sociale, Gabriela Prisăcariu le-a arătat urmăritorilor săi cum prepară o prăjitură. A cerut chiar și sfaturile mamei sale, ca o gospodină adevărată în devenire. Pentru ca rețeta de pandișpan să iasă perfect, ea a adăugat cel mai important ingredient: iubirea. Ca să i-o servească logodnicului său și să îi arate cât de mult îl iubește.

Îndrăgostiți peste măsură

Gabriela Prisăcariu și Dani Otil sunt îndrăgostiți peste măsură. Asta se vede și în postările lor de pe rețelele sociale. Se îmbracă și asortat, ca toți să vadă ce cuplu minunat sunt. Ei urmează să se căsătorească, dar nu se știe exact în ce dată. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, cu puțin timp înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19.

„Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click, în urmă cu ceva timp.

A visat un zeu și s-a îmbogățit. I se va schimba viața