Gafa impardonabilă pe care a făcut-o Jennifer Lopez pe covorul roșu

Gafa impardonabilă pe care a făcut-o Jennifer Lopez pe covorul roșu
Este cunoscut faptul că vedetele primesc ținute de la cele mai mari case de modă. Piese de mii de euro bucata le sunt oferite cadou. Ori le sunt „împrumutate” ca să fie purtate la diverse evenimente pretențioase. Jennfier Lopez este și ea inclusă pe lista scurtă a marilor designeri de modă.

Gafa impardonabilă pe care a făcut-o Jennifer Lopez a fost aspru taxată de presa mondenă.  La evenimentul Dolce&Gabbana din Veneția, vedeta a sosit îmbrăcat cu o pelerină florală. Le-a pozat fotografilor, a fost sexy, dar a lăsat eticheta cu prețul hainei atașată de ea.

Este cunoscut faptul că hainele oficial neîmbrăcate, aducă acelea care au încă etichetele atașate, pot fi returnate după achiziție, dacă nu mai sunt pe placul cumpărătorilor. Nu puține au  fost cazurile în care piese scumpe au fost îmbrăcate la un eveniment cu eticheta cu prețul atașată și ascunsă, tocmai pentru a putea facilita returnarea. E o practică  la care apelează deseori tinerele, fără venituri substanțiale, pentru a putea etala ținute scumpe la evenimente mondene.

Gafa impardonabilă pe care a făcut-o Jennifer Lopez

Ne e greu să  crede, că Jennifer Lopez a lăsat eticheta atașată în interiorul pelerinei din același motiv. Cântăreața, în vârstă de 52 de ani, a sosit înconjurată de o echipa de gărzi de corp dar nici unul , nici măcar stilistul responsabil de vestimentația ei – nu au observat eticheta încă atașată la pelerină. Mai mult, alături de ea au apărut make-up artistul Mary Phillips și stilistul Chris Appleton, care au documentat evenimentul pe Instagram, fără însă ca vreunul să remarce eticheta.

Ansamblul vestimentar al lui Jennifer la evenimentul Dolce&Gabbana a constat dintr-o pelerină florală, verde și roz, cu mâneci bufante, peste un top și o pereche de pantaloni, care urmăreau linia corpului,  în ton cu pelerina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

La evenimentul de moda organizat de Dolce&Gabbana au mai participat vedete precum Heidi Klum, Helen Mirren, January Jones  și Lady Kitty Spencer.

Rochiile cu etichete, populare printre vedete

Și ducesei Meghan de Sussex i s-a întâmplat ceva asemănător in urma cu 2 ani când. Aflată în vizită oficială, alături de soțul ei, prințul Harry, în Regatul Tonga, a făcut o gafă vestimentară similară.  La sosirea pe aeroportul Fua’amotu, ducesa Meghan, în vârstă de 37 de ani, a apărut într-o superba  rochie roșie. A uitat să elimine eticheta lungă ce atârna atașată de tivul din partea de jos a ținutei.

Sursa foto: Daily Mail