Gafă monumentală. Andreea Esca i-a trimis lui David Popovici un mesaj obscen – FOTO

Gafă monumentală. Andreea Esca i-a trimis lui David Popovici un mesaj obscen – FOTO
Exclusiv. Andreea Esca pare indecisă cu gândurile ei față de David Popovici, noul vicecampion mondial la 200m liber, titlu obținut în urma participării la Campionatul Mondial de înot în bazin scurt.

Cunoscuta prezentatoare TV și jurnalistă Andreea Esca a făcut o gafă monumentală, duminică, și i-a trimis lui David Popovici un mesaj, fără dubii, obscen.

Amintim că David Popovici, 18 ani, a câştigat, duminică, medalia de argint în proba de 200 m liber, la Campionatul Mondial de înot în bazin scurt de la Melbourne. El încheie astfel un an 2022 fantastic, cu 14 medalii, dintre care 11 de aur. Acestea au fost obținute la cele cinci mari competiţii la care a participat.

Anul acesta, elevul antrenorului Adrian Rădulescu a uimit lumea nataţiei cu „dubla de aur” realizată la probele de 100 şi 200 m liber la Mondialul de seniori, Europeanul de juniori, Europeanul de seniori şi Mondialul de juniori.

Andreea Esca i-a trimis lui David Popovici un mesaj obscen

David Popovici a participat la Mondialul de la Melbourne pentru că a vrut să dea ochi cu rivalul său din Campionatul Național al Ungariei, Kristof Milak. În final, românul a obținut încă un premiu important în cariera sa. A făcut anunțul imediat și pe pagina sa de Facebook. „Vicecampion mondial – 200m liber  Vă mulțumesc! #CSDinamo #FRNPM #COSR #MinisterulSportului #arenawaterinstinct #EdeniaFoods #MedLife #BursaTransport”, a scris tânărul.

Postarea a primit peste 51.000 de aprecieri, peste 5.000 de comentarii. Și a fost distribuită mai departe de peste 1.400 de români. Împreună cu vedetele, românii l-au felicitat pe tânăr. Doar pe Andreea Esca nu știm ce a apucat-o. Ea a făcut o gafă monumentală și i-a transmis un mesaj obscen tânărului. Și anume, două simboluri cu palme cu degetul din mijloc ridicat.

Alături de alte palme care aplaudă. „Felicitările” originale din partea vedetei PRO TV au rămas postate mult timp, până ce Andreea Esca a revenit și a editat postarea. Ea a transformat semnul obscen în aplauze, după cum se poate vedea. Lumea însă a sesizat cele întâmplate și a taxat-o pe cunoscuta jurnalistă. „Andreea Esca, ți-ai editat comentariul?…”, i-a scris cineva.

Asta după ce, în varianta precedentă, comentariul vedetei a avut multe replici care exprimau surpriza din partea oamenilor.

Recomandarile noastre