Gafe colosale de imagine. Cum s-au defectat singuri bloggerii. Pozele vorbesc de la sine

Gafe colosale de imagine. Cum s-au defectat singuri bloggerii. Pozele vorbesc de la sine
Un trend nefericit face ravagii printre utilizatorii rețelelor sociale. În încercarea de a părea altfel decât sunt, bloggeri celebri au ajuns să arate de speriat.

Posesorii de conturi Instagram folosesc des filtre și programe de editare pentru a-și îmbunătăți caracteristicile. Goana după o imagine de invidiat, care să facă senzație, e acerbă. Iar, de foarte multe ori, editările imaginilor eu efecte mai degrabă sinistre.

O serie de imagini amuzante, colectate de Bored Panda într-o galerie foto online, arată unele dintre cele mai grave exemple de eșecuri de editare în Photoshop găsite pe platforma de socializare. Aceste imagini, împărtășite de oameni de pe tot globul, dovedesc de ce frumusețea naturală este uneori cea mai bună.

Frustrat de dimensiunea și forma organului său olfactiv, un influencer celebru și-a ”photosopat” nasul atât de tare, încat acesta a devenit practic invizibil în fotografie.

Un altul si-a copiat și lipit un braț lucrat la sala de forță, de la altă persoană, pentru a da impresia de condiție fizică extraordinară. Însă suprapunerea fotografiei pentru realitate a fost realizată atât de prost încât rezultatul este mai mult hilar decât impresionant. Toate fetele au ajuns să râdă de el, în loc să îl admire pentru mușchi, unii pe care, oricum, se pare că nu îi avea decât în fotografii.

Un utilizator din Michigan a redus talia unei femei practic la nimic. Într-o altă imagine prelucrată,  au fost modificate nu doar dimensiunile taliei și ale bustului, ci și linia portierei mașinii care apare în fotografie.

O altă bloggeriță pasioonată de modelling și-a lungit picioarele într-o poză. Atât de mult încăt, imaginea e disproporționată.

O altă bloggeriță și-a lipit poza în costum de baie în diverse locații, pentru a da impresia că duce o viață plină de vacanțe exotice, dintr-un resort exclusivist în altul. Rezultatul, e penibil de-a dreptul. Într-una din imagini, în care ar trebui să pară că e lângă o piscină, decupajul e evident.

Sursa foto: Bored Panda