Garcea și Pietreanu fac „Revelion la mine acasă” la TVR

Garcea și Pietreanu fac „Revelion la mine acasă” la TVR
Televiziunea națională pregătește și în acest an un program special de Revelion. Românii vor intra în anul 2021 uitând pentru câteva ore de pandemie și restricții, râzând în hohote.

Programul TVR pentru Revelionul 2021 aduce pe micile ecrane doi dintre cei mai apreciați comici din țară. Mugur Mihăescu (cunoscutul personaj Garcea) și Radu Pietreanu, cei doi membri ai grupului de umor Vacanța Mare produc emisiunea de Revelion pentru TVR în acest an. Pentru eveniment, pregătirile au fost demarate de la începutul lunii, iar filmările show-ului au durat șase zile.

Ce cred românii despre „Revelion la mine acasă

Prezența cunoscuților comici în noaptea re revelion în grila TVR nu mai e un secret. Românii însă, sunt bucuroși, și comentează intens acest lucru pe internet. „Vacanța Mare, sunt la fel ca o mâncare bună pe care nu o mănânci în fiecare zi. Au fost delicioși în spectacolele pe care le făceau în anii 90, au fost buni și la ProTV, dar când au început să producă mult conținut au scăzut calitatea glumelor, pentru că efectiv nu poți să găsești în fiecare zi chestii suficient de rizibile, oricât de bun scenarist ai fi.

Cred că datorită timpului destul de mare în care nu au mai fost în prim plan – chit că fiecare din cei doi a mai avut niște proiecte de stand-up între timp – spectacolul pe care îl vor face la TVR de anul nou va fi unul de excepție”, a scris un internaut.

Cum va fi emisiunea

Contactat de Paginademedia.ro, Mugur Mihăescu a declarat că propunerea pentru a realiza emisiunea de revelion a venit din partea TVR și că programul a fost filmat în pub-ul din Centrul Vechi, mai precis la St. Patrick.

Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu vor fi protagoniștii producției „Revelion la mine acasă”, care se va difuza în seara de 31 decembrie 2020, cu roluri special concepute în acest sens. „Nu va fi un Revelion despre Garcea și Leana lui Pârțag. Chiar ne luăm la revedere de la aceste personaje”, a mai declarat Mugur Mihăescu, conform aceleiași surse.

Dar, în producție, apar și aceste personaje. Astfel, Radu Pietreanu va interpreta rolul Costel Pârțag, precum și alte roluri special concepute pentru emisiunea „Revelion la mine acasă”. De asemenea, participă în calitate de invitați, printre alții, Dan Bittman, George Tănase, etc.

Sursa foto: Instagram

Madonna a făcut o mărturisire. Fanii sunt surprinși de ce au văzut pe corpul ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp