Dan Negru aduce păpușa din Squid Game la Revelionul Starurilor. Vedetele, chinuite aproape ca-n celebrul serial horror

Dan Negru aduce păpușa din Squid Game la Revelionul Starurilor. Vedetele, chinuite aproape ca-n celebrul serial horror
Un număr de 11 măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca în ultima seară din an pe scena Revelionului Starurilor 2022 - Războiul Generaţiilor, prezentat de Dan Negru de la ora 22:00, pe Antena 1. Celebrităţi din diverse domenii se vor ascunde în spatele acestora, în vreme ce vedetele aflate în platou vor încerca să le ghicească.

Şi în acest an a fost respectată tradiţia: cele mai multe dintre măşti au fost aduse tocmai din Statele Unite ale Americii, de la un atelier din Los Angeles.

Pentru cele create în România, transportul până la platoul de filmare a fost cel care le-a dat mari bătăi de cap echipei de producţie: „Una dintre cele mai complicate și spectaculoase măști din acest an este cea a Păpuşii, inspirată din serialul Squid game.

Este prima mască de asemenea dimensiuni folosită într-un show de televiziune, mai exact peste 3.8 metri înălţime. O echipă de peste 10 sculptori specializaţi în butaforii a lucrat vreme de câteva săptămâni la realizarea ei, iar transportul ei a presupus o logistică aparte. O întreagă echipă de designeri a lucrat la hainele păpuşii, care au fost montate direct pe ea, printr-un sistem special de ancorare”, a dezvăluit producătorul show-ului, Augusta Lazarov Petrescu.

Claustrofob, „Maestrul Levitației” a „ras” trei pachete de bomboane mentolate în timpul realizării măştii

O altă mască ce le-a dat mari bătăi de cap, de data aceasta echipei de machiaje speciale a fost cea a Maestrului Levitaţiei, o mască specială, din silicon, foarte grea. Realizată în Los Angeles, masca a creat mari probleme vedetei care se ascundea în spatele ei.

Claustrofobă din fire, vedeta care a petrecut mai bine de 3 ore la machiaj pentru realizarea măştii, a acuzat de mai multe ori stări de sufocare, astfel încât echipa de producţie a fost nevoită să modifice masca pe loc pentru a face momentul cât mai suportabil. Tot vedeta din spatele ei a consumat trei pachete de bomboane mentolate în timpul realizării măştii, pentru a-şi induce senzaţia că respiră mai uşor.

Vedeta care a mâncat o zi întreagă cu paiul

Nici pentru personajul din spatele măştii Spiritul Nopţii ziua de filmare nu a fost deloc una uşoară. După aplicarea măştii, vedeta a realizat că nu va mai putea face nicio mişcare bruscă a feţei, astfel că echipa de producţie s-a văzut nevoită să aducă un blender la platou, pentru ca vedeta să mănânce…cu paiul, întreaga zi.

Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor

Cele mai complicate măști ale Revelionului 2022 sunt, din punctul de vedere al specialistului în machiaj special care le-a și realizat Extraterestul, Spiritul Nopţii sau Maestrul Levitaţiei, iar din punct de vedere al logisticii, masca Păpuşa, inspirată din celebrul film Squid Game. Fiecare vedetă din spatele acestor măști a petrecut cel puțin trei ore în cabina de machiaj, iar pentru unele s-au depăşit chiar şi cinci ore.

Cine sunt celebritățile din spatele acestor măști, dar și vedetele care întruchipează celelalte personaje ale nopții dintre ani, telespectatorii vor vedea în noaptea dintre ani, de la 22:00, în cadrul Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor, prezentat pentru al 22-lea an consecutiv de Dan Negru la Antena 1.

Adriana Trandafir, gazda ediţiei speciale Star Chef

În ultima zi din an, Star Chef le aduce telespectatorilor o ediţie specială, de sărbătoare, a emisiunii, de la ora 16:00, la Antena Stars. Inspirată din zicala unii muncesc (în bucătărie) şi alţii chefuiesc, emisiunea se va desfăşura pe două planuri: în bucărărie, Chef Minh se va ocupa de preparate delicioase şi absolut spectaculoase, în vreme ce actriţa Adriana Trandafir va ocupa Camera de distracţie, alături de o mulţime de artişti.

În bucătărie, Maria Constantin va face echipă cu concurentul Chef la cuţite, Rikito Watanabe, în vreme ce Diana Bişinicu va fi acompaniată de Chef Mino. Totodată, Camera de distracţie va fi ocupată de Adriana Trandafir şi invitaţii săi – Nicu Paleru, Carmen Şerban, Adriana Antoni, Luis Gabriel, Beatrice Băndoiu şi mulţi alţii. La final, „bucătăraşii” se vor alătura şi ei distracţiei şi vor da startul petrecerii în ultima zi din an, la Antena Stars.

Sursa foto: Antena 1