George Buhnici, scuturat de rapperul Tudor Șișu. „Trebuie să luăm și noi atitudine”

George Buhnici, scuturat de rapperul Tudor Șișu. „Trebuie să luăm și noi atitudine”
Încercarea lui George Buhnici de a-și cere iertare pentru cuvintele pe care le-a spus nu a fost primită așa cum vloggerul și-ar fi dorit.

Nu doar doamnele și domnișoarele s-au enervat după declarațiile lui George Buhnici privind celulita și vergeturile. Au fost deranjați și partenerii acestora.

George Buhnici, scuturat de rapperul Tudor Șișu. „Trebuie să luăm și noi atitudine”

Celebrul rapper Tudor Șișu susține că situația nu trebuie lăsată așa, mai ales că Buhnici a insultat „băiețașii de cartier”, afirmând că sunt „fără pic de minte în cap și fără nicio experiență de viață”. Șișu a fost clar în explicații și a punctat că a venit momentul ca bărbații să ia atitudine.

„Dar văd că acum sunt discriminați băieții de cartier”

„Am înțeles, ok, au fost jignite femeile cu vergeturi, cu chestii d-astea. Dar acum văd că sunt discriminați băieții de cartier. Cum adică am vorbit ca un băiețas de cartier și îmi cer scuze pentru asta? Băi, stai că trebuie să luăm și noi atitudine. (…)”, a declarat rapperul.

George Buhnici a pus capul în pământ

Cu câteva zile în urmă, după ce a provocat un scandal național, Buhnici și-a cerut iertare de la doamne și domnișoare, afirmând că a vorbit ca un mârlan. “Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…) Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie.

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, într-adevăr, un șoc. Acest șoc a fost, în primul rând, pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe. (…)

N-am să dau însă curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de băiat rău, bădăran și de misogin. Consider că această imagine nu mă reprezintă. Eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj. (…) Nu mă interesează acest fel de popularitate negativă.”, a amintit Buhnici.

Sursă foto: fanatik