George Clooney a ajuns la spital. Ce a pățit actorul

George Clooney a ajuns la spital. Ce a pățit actorul
Actorii fac de multe ori sacrificii pentru a intra în pielea unui personaj, de multe ori chiar cu riscul propriei sănătăți. De la cei care-și fac singuri cascadoriile și până la cei care slăbesc sau se îngrașă zeci de kilograme într-un timp record, toate acestea fac parte din “descrierea job-ului” dacă vrei să ai succes international.

Actorul George Clooney se poate lăuda, la vârstă sa de 59 de ani, cu un palmares impresionant de filme, dar și cu două premii Oscar. Toate aceste realizări nu vin însă fară sacrificii, astfel că Clooney a declarat pentru Daily Mirror că ultimul său film l-a trimis direct la spital. 

“The Midnight Sky”, ce urmează să aibă premiera pe Netflix pe 23 Decembrie, este un film distopic după romanul “Good Morning, Midnight” de Lily Brooks-Dalton și urmărește povestea unui om de știință bolnav de cancer din Arctica, în urma unei catastrofe globale, în timp ce aleargă pentru a contacta un echipaj de astronauți cu avertismentul de a nu se întoarce pe Pământ.

Sursa foto: Facebook

A fost diagnosticat cu pancreatită 

Actorul a declarat că a trebuit să petreacă mai multe zile în spital după ce a slăbit 11 kilograme pentru a juca rolul supraviețuitorului unei catastrofe globale din film: “M-am străduit prea mult să slăbesc rapid și probabil am uitat să mă îngrijesc”, a spus Clooney.

După ce a fost dus de urgență la spital cu patru zile înainte de a începe filmarea pentru Netflix, George a fost diagnosticat în cele din urmă cu pancreatită. Afecțiunea poate pune viața în pericol, însă actorul a fost externat în câteva zile.

Clooney este și regizorul filmului, astfel că i-a trebuit energie ca să poată face față responsabilității: “’A durat câteva săptămâni să-mi revin, iar că regizor nu este atât de ușor pentru că ai nevoie de energie”, a încheiat George. 

 

Madonna, a trecut la nivelul următor. I-au trebuit 62 de ani ca să facă asta

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp