George Clooney face mărturisiri despre viața amoroasă. Dar și cum s-a trezit tată de gemeni!

George Clooney face mărturisiri despre viața amoroasă. Dar și cum s-a trezit tată de gemeni!
George Clooney a făcut un comentariu rar despre viața sa amoroasă.

Actorul în vârstă de 59 de ani a spus că nu a vrut niciodată să se căsătorească sau să aibă copii. Totul s-a schimbat atunci când și-a cunoscut jumătatea, Amal, în vârstă de 42 de ani.

S-au căsătorit  într-o ceremonie fastuoasă în Italia, în anul 2014, și apoi și-au mărit familia în anul 2017. Amal a născut o pereche minunată de gemeni: Ella și Alexander.

„Timp de 36 de ani, am fost tipul care ar spune că, dacă un copil ar apărea și ar începe să plângă, aș spune: glumești? Și acum, brusc, sunt tipul cu copilul, știi? Am spus că nu mă voi căsători niciodată, că nu voi avea copii, că voi lucra. Am prieteni minunați, viața mea este minunată, mă descurc bine. Și nu știam cât de neplăcut a fost până când am întâlnit-o pe Amal. Și apoi totul s-a schimbat. Nu fusesem niciodată în poziția în care viața altcuiva era infinit mai importantă pentru mine decât a mea. Și apoi încă doi indivizi, care sunt mici și care trebuie hrăniți”, a spus actorul.

Cum decurge cariera lui George Clooney

De asemenea, George a vorbit despre cum se schimbă cariera sa, în special despre cum este văzut acum în spatele camerei.

„Îmi place această afacere. Și, de asemenea, nu vreau să am 60 de ani și să-mi fac griji în legătură cu ce mai crede despre mine un regizor de casting sau un tânăr producător sau director de studio”, a spus George.

Porumbel vândut cu 1,9 milioane de dolari. Ce îl face așa de special?