George Simion are noroc în politică, nu și în dragoste. Ce s-a întâmplat cu iubita cu care voia să facă nuntă

George Simion are noroc în politică, nu și în dragoste. Ce s-a întâmplat cu iubita cu care voia să facă nuntă
George Simion, liderul AUR e din ce în ce mai plăcut de români, dar are șanse mari și la românce. Este burlac. Iubita sa abia ce l-a părăsit.

Recent, liderul AUR a vorbit despre motivul care a dus la destrămarea relației pe care o avea. Odată cu implicarea sa politică tot mai intensă, Simion a ajuns la un conflict de interese cu iubita. Acesta era tot mai nemulțumită de faptul că este plecat foarte des de acasă. Pentru a câștiga notorietate și adepți, liderul AUR face dese deplasări în țară. Așa că povestea de dragoste a ajuns la un final. George Simion nu a făcut însă cunoscută identitatea fostei sale partenere.

George Simion a fost părăsit de iubita lui pe motiv politic

La întoarcerea după o deplasare pe care o făcuse la Iași, George Simion a povestit că a găsit casa goală. Iubita își luase hainele și se mutase. „E fosta pentru că am plecat să organizez reeditarea Podului de flori de peste Prut. I-am spus că stau o lună la Iaşi. Ea spera, săraca, să mai stau pe acasă. Când m-am întors de la Iaşi, îşi luase hainele. Mă lăsase singur acasă. Nasol! Viaţa asta de revoluţionar nu e simplă”, a spus Simion pentru „Libertatea”.

Cât au fost împreună, George Simion a ferit-o pe iubita sa de ochii lumii. Era, practic, o iubită misterioasă. Deputatul AUR și-a ținut mereu viața personală departe de lumina reflectoarelor. Simion a explicat, la 40 de întrebări cu Denise Rifai, de ce o ține ascunsă pe iubita sa. „Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat s.a.m.d.

Îmi pare rău de ceea ce am scris pe blog, dar cu toții avem talente de poet, la un moment dat. Nu e ficțiune, așa am simțit la momentul ăla, aveam 22 – 23 de ani”, a spus George Simion, la Kanal D.

Planurile de nuntă au fost anulate

Cert este că în noiembrie, anul trecut, George Simion făcea planuri de nuntă, cu iubita ce l-a părăsit. George Simion a mărturisit, în fața prezentatoarei Denise Rifai, în momentul participării la emisiune, că este îndrăgostit și că iubește, iar anul viitor intenționează să se căsătorească cu aleasa inimii sale. „Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată”, a mai precizat George Simion.

Între timp, după episodul cu acțiunea de la Iași, deputatul AUR e în situația de a trebui să-și caute iubită, pentru a avea cu cine să facă nuntă.

Recomandarile noastre