George Simion face o alianță șocantă. AUR a bătut palma, la ordinul liderului său

George Simion face o alianță șocantă. AUR a bătut palma, la ordinul liderului său
George Simion și partidul său sunt  gata de alegeri anticipate. Iar în opinia acestuia, cu  Gheorghe Piperea și pe Cristian Terheș alături, AUR este primul partid din sondaje.

Partidul lui George Simion, AUR, este pregătit de alegeri, inclusiv de parlamentare, care ar urma să fie organizate cu un an mai devreme, în 2023, susține acesta, care arată și că formațiunea conservatoare de opoziție este pe primul loc în preferințele românilor, iar „puterea” tremură de frică.

„E o vorbă din bătrâni, frica păzește bostănăria. Văd sondajele pe care le fac publice. În dreptul nostru nu e doar 21%. Văd că românii s-au săturat. Vor să mute alegerile pentru mai sau iunie, dar le dau o veste proastă, suntem pregătiți pentru alegeri la termen dar și anticipate. O să-i îndepărtăm de la propria feudă, de la bostănărie.

Foarte mulți oameni spun că s-au săturat, cu siguranță suntem pe primul loc în preferințele românilor. Noi vom face alianță doar cu românii. Cu siguranță cele trei partide nu vor mai lua 50%. Acolo este ținta, acolo ne batem, USR-iștii dispar de pe scena politică, s-au aliat cu cei care au mai condus România, cu Băsescu și cu Ludovic Orban. Știm cum ne-au ținut în case în timpul pandemiei, cum ne-au ținut în case și cum și-au împărțit funcțiile.

Parlamentarii AUR vor alegeri anticipate

Nicu și Marcel păgubește românii, știm bine, cu asigurările, cu creșterea prețurilor – plătim mai mult decât în Franța și Germania.

Klaus Iohannis speră să meargă mai departe cu marioneta lui. Regimul Iohannis, dacă crede că va avea scăpare organizând anticipate, se înșală amarnic. Românii nu uită cum au fost ținuți în case, care sunt forțele sistemului și cine este USR-ul. Este vorba despre sistem și AUR. În sondajele lor, AUR este pe primul loc, cu peste 30%. PSD, PNL și UDMR nu vor lua peste 50%. Telespectatorii sunt mai inteligenți decât cred ei!”, a comentat George Simion, pentru România TV.

Un partid cu patrioți

AUR a reușit să atragă în echipă patrioți și oameni competenți, susține George Simion. Printre aceștia, Cristian Terheș, Mugur Mihăescu și Ramona Ioana Bruynseels.

„Suntem singura formațiune patriotică din Parlamentul României. Doamne ajută să avem alegeri anticipate, înseamnă eliberarea mai rapidă a țării de cei care au distrus-o în ultimii 30 de ani! Pot să mizez pe o echipă guvernamentală, în sfârșit vin! O echipă de patrioți, oameni nepătați, experți în domeniile lor. Domnul Piperea este unul dintre oamenii pe care mă bazez pentru viitoarea guvernare”, a mai punctat George Simion, potrivit sursei citate.

Recomandarile noastre