Ce cadouri a primit la nuntă George Simion. Câți bani a adunat liderul AUR

Ce cadouri a primit la nuntă George Simion. Câți bani a adunat liderul AUR
A scos din buzunar 12.000 de euro pentru nunta anului în politică, dar iată ce a adunat.

Mai mult de 10.000 de persoane i-au fost alături lui George Simion la cel mai frumos moment din viață. Cum a ieșit nunta.

Ce cadouri a primit la nuntă George Simion. Câți bani a adunat liderul AUR

Potrivit informațiilor oferite de România TV, după ce a făcut socotelile, George Simion ar fi strâns la nuntă aproape jumătate de milion de euro, dar și multe cadouri, de la tablouri, la cărți, icoane, multă veselă, plus un bănuț de aur. Iată că oaspeții au fost darnici, deși politicianul a spus că nu face nuntă cu dar.

„O parte din invitați au dat darul la nuntă chiar la scurt timp după ce au ajuns”

„Deși a avut peste 10.000 de invitați, George Simion nu a cheltuit foarte mulți bani cu pregătirea nunții, fiindcă o bună parte din materia primă necesară pentru hrana sau transportul invitaților i-a venit sub formă de donații. O parte din invitați au dat darul la nuntă chiar la scurt timp după ce au ajuns.

În multe cazuri a fost vorba de sume modice precum 10 sau 15 lei”, relatează România TV. Dar nici un ban nu va rămâne la Simion, pentru că el spune că îi va dona pentru construcția unui spital.

 

Cum a cucerit-o pe frumoasa Ileana

În povestea de iubire cu Ilinca, George Simion a avut ceva de tras. Într-o declarație pentru Fanatik, el a vorbit despre începuturile relației lor. Politicianul susține că actuala doamnă Simion nu a fost în extaz atunci când s-au cunoscut, întrucât a crezut că-i umblă ochii și după ale femei. Dar, în timp, acesta a avut un comportament exemplar și tânăra s-a îndrăgostit de cel pe care acum îl consideră bărbatul vieții.

„Nu ne-am observat reciproc pe atunci”

„Ne-am cunoscut când ea era voluntar în campania mea de la europarlamentare, în 2019, când am fost candidat independent. Nu ne-am observat reciproc pe atunci. Mi-amintesc ziua când am cucerit-o. Eram în Căsuța Călușarilor de aici, din Măciuca. Eu trebuia să dorm la Craiova, dar m-am întors aici pentru ea. Am stat o noapte întreagă de povești.

Atunci a fost primul nostru sărut. Era luna octombrie, anul trecut. Suntem de un an împreună. Am vrut amândoi să ne căsătorim, deci nu e din grabă nunta”, a declarat Simion.

Sursă foto: evz.ro