Ultimele informații despre nunta liderului AUR. George Simion pune cutii pentru donații

Ultimele informații despre nunta liderului AUR. George Simion pune cutii pentru donații
Mai e doar o lună și liderul AUR, George Simion își va pune pirostriile. Se anunță o nuntă cum n-a mai fost niciodată în România.

George Simion e pe ultima sută de metri cu pregătirile de nuntă. Pe 27 august, el va spune da în localitatea Măciuca din Vâlcea.

Ultimele informații despre nunta liderului AUR. George Simion pune cutii pentru donații

Liderul AUR a anunțat că la nunta sa sunt invitați toți românii, așa că se așteaptă să ajungă peste 10.000 de persoane. El a creat un grup de WhatsApp pentru organizare și a menționat că se va ocupa de transportul petrecăreților, dar și cazarea peste noapte. Cât privește darul de nuntă, el spune că lasă la latitudinea oamenilor totul, însă a pregătit niște cutii unde oamenii pot face donații, care, la final, se vor duce la un spital.

„Cei care totuși vor dori să sprijine cu ceva, o să poată dona în cutii de donații special amenajate pentru proiectul de spital”

”Foarte mulți mi-au zis „domnu’ Simion, vrem să venim la nuntă, dar nu ne descurcăm cu cinstea, cu darul”. Asta e opțional. Pentru noi cea mai mare bucurie e că veniți la nuntă, vă așteptăm pe 27 august să fim împreună, să facem cum se făceau nunțile odată, când lumea venea de la sate distanță să danseze, să ureze noilor căsătoriți casă de piatră.

Și, în rest, avem prieteni, avem rude care să ne ajute cu cheltuielile de la nuntă, nu vă faceți voi griji de asta, nu trebuie să dați nimic, simpla voastră prezență în cămașă populară e suficientă pentru noi. Cei care totuși vor dori să sprijine cu ceva, o să poată dona în cutii de donații special amenajate pentru proiectul de spital”, a spus George Simion.

„Ca să înțelegeți voi cât câștigă un parlamentar, în plicurile astea sunt bani: de chirie, de diurnă, de transport”

De unde provin banii pentru organizarea acestei nunți, dar potrivit surselor Infoactual, se pare că este ajutat de familie, prietenii apropiați și nași. Asta în condițiile în care Simion a declarat de mai multe ori că își donează 90% din salariu. La un simplu calcul, rezultă că el trăiește doar din 1200 de lei pe lună… ”Aici e casieria și am întârziat.

Deci 12.168 de lei salariu. Semnăm aici. Asta e cazare, da? După aia ce mai avem? Transport, ia uite. Și diurnă, și transport, frumos, păi am muncit, n-am muncit eu? Ca să înțelegeți voi cât câștigă un parlamentar, în plicurile astea sunt bani: de chirie, de diurnă, de transport. (…)

12.168 de lei, vă arăt și fluturașul. 90% din această sumă eu o donez în fiecare lună. În rest ați văzut, avem și de cazare și de diurnă”, a declarat Simion cu ceva timp în urmă. Liderul AUR a avut însă o condiție pentru toți invitații: să vină îmbrăcați în cămașă tradițională.

Unde va avea loc petrecerea

Locația aleasă pentru eveniment de către George Simion este Complexul Turistic Forest Retreat & Spa din Măciuca, ce îi aparține omului de afaceri Daniel Remus Nițu, fost senator PNL si ALDE. ”Organizatorii au anunțat un eveniment cultural artistic desfășurat în trei locații din satul Oveselu: complexul Forest Retreat & Spa, Taverna Stejarul și zona adiacentă Căsuței Călușarilor.

Un astfel de eveniment la care se preconizează că vor participa peste 10.000 de persoane necesită o organizare bine pusă la punct, pregătirile fiind deja în desfășurare. Pe scena evenimentului vor fi prezenți artiști de renume. Se vor derula activități interesante, cum ar fi un spectacol de echitație, lansarea unui balon cu aer cald, expoziții de costume populare și un show pirotehnic.

Vor participa înalte fețe bisericești, parlamentari, oameni de succes din diferite medii profesionale, dar și oameni simpli care vor să le fie alături tinerilor miri. Din partea administrației locale din Măciuca, vom acorda tot suportul pentru ca acest eveniment să fie unul reușit”, a declarat primarul Mugur Mărcoianu pentru Tribuna Vâlceană.

Sursă foto: infoactual