Aici va face nunta liderul AUR, George Simion. Au fost împărțite invitațiile la marele eveniment

Aici va face nunta liderul AUR, George Simion. Au fost împărțite invitațiile la marele eveniment
George Simion face ultimele pregătiri pentru nunta care va avea loc în curând și a invitat la eveniment și colegi din Parlament.

Oricine dorește să participe la nunta lui George Simion este binevenit, cu o singură condiție: să poarte costum popular.

Aici va face nunta liderul AUR, George Simion. Au fost împărțite invitațiile la marele eveniment

George Simion a ales să se căsătorească cu femeia vieții lui într-o locație exclusivistă din comuna Măciuca, un resort din Oveselu, județul Vâlcea. El a început să dea invitații la toată lumea, inclusiv la colegii din Parlament, iar toți românii care vor îmbrăca costum popular sunt bineveniți.

Evenimentul mult așteptat va avea loc pe data de 27 august 2022. “Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a spus George Simion, în urmă cu ceva timp.

Ce scrie în invitații

Pentru ca toată lumea să se simtă ca-n sânul lui Avram, George a ales această locație, care are piscină, centru SPA de lux, grădini, teren de tenis și o curte imensă. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, cazarea pentru o singură noapte depășește 1000 de lei.

“Ne dorim ca această bucurie să o împărtășim cu tine! Avem plăcerea de a te invita în ziua în care înaintea lui Dumnezeu vom păși cu dreptul spre altarul încununat de preoții care vor sluji Sfânta Taină a Căsătoriei.”, se arată în invitațiile de nuntă.

Va avea mai multe perechi de nași

La o asemenea nuntă va cânta spuma artiștilor, de la Theo Rose, Carmen Șerban și Taraful de la Vărbilău. “Toți artiștii care ne sunt prieteni: taraful lui Tudorel Pană, nepot al vestitului violonist, sper să reușească, dar are o nuntă, Furdui Iancu, Theo Rose, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache pentru doamna Kovesi,”, a afirmat George Simion la România TV. Politicianul spune că va avea mai multe perechi de nași, iar românilor care vor dori să vină le va pune la dispoziție autocare din fiecare județ.

Cine e mireasa

Viitoarea mireasă este este Ilinca Munteanu, de 24 de primăveri, care spune că vrea să stea cât mai departe de politică. “Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a notat George Simion pe pagina sa de Facebook.