Dezvăluiri. Viitoarea soție a liderului AUR, George Simion, nu vrea să audă de politică

Dezvăluiri. Viitoarea soție a liderului AUR, George Simion, nu vrea să audă de politică
Liderul AUR e pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. El i-a chemat la eveniment pe toți românii.

George Simion a făcut o postare pe Tik Tok , unde și-a invitat toți prietenii la nuntă. Și și-a arătat și iubita pentru prima dată.

Viitoarea soție a liderului AUR, George Simion, nu vrea să audă de politică. Politicianul pune la dispoziție autocare ca să aducă lumea la nuntă

Cu ceva timp în urmă, George Simion s-a amuzat teribil când a văzut ce fotografii au apărut în presă cu potențiala sa iubită. Acum, acesta a hotărât că a venit momentul ca tânăra să fie arătată întregii țări și a postat prima fotografie cu cea care îi va deveni mireasă. „De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”, este mesajul postat pe Facebook de politician.

Cine este aleasa inimii sale

Viitoarea mireasă are 24 de ani, studiază dreptul și a fost practicantă la Insituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului. Dar, așa cum a mărturisit mirele, nu suportă politica, așa că vrea să stea cât mai departe de acest subiect.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a mai spus liderul AUR.

Face nunta pe câmp

Evenimentul mult așteptat va avea loc pe data de 27 august și Simion a ales să aibă loc pe un câmp, nu la un restaurant sofisficat așa cum s-ar fi așteptat multă lume. Politicianul are o singură pretenție la cei care vor veni să fie alături de el: să se îmbrace în cămașă populară.

„Facem într-un sat, în tot satul și pe un câmp. Va fi serbare câmpenească, clar nu avem loc de mese. Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea. Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion.

Fanii au fost extrem de bucuroși și au anunțat că vor ajunge la nuntă, iar fanele au mărturisit că vor să-l „fure pe ginerică”. Pentru ca totul să fie ca la carte, el va pune la dispoziție autocare celor care vor să participe la nunta sa.

Sursă foto: tiktok