Liderul AUR George Simion face ultimele pregătiri pentru nuntă. Ce meniu va avea și ce nu trebuie să lipsească din ținuta invitaților

Liderul AUR George Simion face ultimele pregătiri pentru nuntă. Ce meniu va avea și ce nu trebuie să lipsească din ținuta invitaților
Ziua de 27 august va fi una cu totul și cu totul specială pentru George Simion. Din acel moment va deveni bărbat însurat.

George Simion se va căsători în august cu iubita sa în județul Vâlcea și face o petrecere cum nu s-a mai văzut.

Liderul AUR face ultimele pregătiri pentru nuntă. Ce meniu va avea și ce nu trebuie să lipsească din ținuta invitaților

În direct, la România TV, George Simion a făcut o serie de declarații privind nunta pe care o așteaptă cu nerăbdare. Liderul AUR spune că i-a chemat pe toți românii să se bucure alături de el, pentru că în Vâlcea, unde va avea loc evenimentul, e un câmp mare unde vor încăpea toți. Cât privește meniul, nu vor lipsi micii, dar și proțapul și, bineînțeles, vinul de Drăgășani. Oaspeții se pot îmbrăca cât mai lejer posibil, dar nu trebuie să lipsească din ținută cămașa tradițională.

„Invitații trebuie să se prezinte îmbrăcați cât mai relaxat. Fără costume, fără tocuri”

„Ne descurcăm cu masa și dansul, e un câmp foarte mare acolo, în județul Vâlcea. Ne descurcăm. Nu o să fie cu stat la masă fiindcă o să fim mulți, probabil. O să fie mai românește, o serbare câmpenească, cu hore, cu sârbe, cum ne place nouă. Mi-au scris foarte mulți, sper să fie un motiv de bucurie și pentru miri, nași, nuntași.

O să avem proțap, mici, vin de Drăgășani. Mulți artiști au acceptat să cânte. Spre exemplu, Carmen Șerban, Theo Rose, Ionel Tudorache, Taraful de la Vărbilău. Invitații trebuie să se prezinte îmbrăcați cât mai relaxat. Fără costume, fără tocuri. Doar cu cămașă tradițională, aceasta e singura noastră rugăminte”, a mărturisit politicianul.

Cât trebuie să fie darul

George Simion spune că nu îl interesează darul de nuntă, pentru că el își dorește ca toți care vin să se simtă bine. Și este binevenit chiar și Florin Cîțu. „Să vină, dacă vrea, și domnul Cîțu, să vină și de la PSD și de la USR. E un moment de bucurie și nu are sens să ne împărțim în tabere, măcar în ziua aceea.

Mi-au scris mulți români. Mi-a scris și un polițist că nu poate să vină că cei care nu iau mită sunt mai amărâți. Și i-am spus să vină, că nu e nicio problemă, cea mai mare bucurie pentru mine e să vină, nu să îmi dea vreun dar. Îmi doresc doar să vină toată lumea în cămașă populară”, a mai spus Simion.

Nimeni nu știe cine e iubita sa

La final, George a mărturisit că fotografiile care circulă cu iubita sa nu sunt reale, iar aceasta va fi văzută doar la nuntă. „Măcar viața personală să o am personală. O veți cunoaște pe viitoarea mea soție chiar în ziua nunții. Pot să vă spun doar că sunt foarte, foarte, foarte îndrăgostit”, a mai spus politicianul.

Sursă foto: instagram