George Simion, liderul AUR, este luat la întrebări. Să vedem dacă se descurcă la capitolul Acuzații

George Simion, liderul AUR, este luat la întrebări. Să vedem dacă se descurcă la capitolul Acuzații
George Simion a câștigat, anul trecut, primul mandat de deputat în Parlamentul României. Era cunoscut pe stadioane, unde era microbist înfocat. Și acum, ca parlamentar, este vehement. Dar, ascunde amănunte din este viața lui personală. De ce nu se însoară, deși are 35 de ani?

În vârstă de 35 de ani, George Simion a câștigat, anul trecut, primul mandat de deputat în Parlamentul României. Este liderul grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților. Urmărește parlamentarii și transmite live ce se întâmplă în Casa Poporului. Îi ia la întrebări pe colegii săi, dar i-a venit și lui rândul să răspundă.

George Simion, liderul AUR, este luat la întrebări

George Simon (35 de ani) vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, 31 octombrie, de la ora 22.30, la Kanal D. Este luat prin surprindere de jurnalistă. Chiar îl pune în dificultate.

”Aveți conștiința împăcată când vedeți numărul morților de Covid?”.”V-ați făcut campanie electorală în biserici?”.”Credeți că femeile sunt inferioare barbaților?”. ”Sunteți bătăuș?” ”Vă place scandalul?” ”A mertitat să vă vindeți casa pentru a intra în politică?” Sunt doar câteva dintre întrebările la care politicianul va trebui să raspundă.

Cine este George Simion

George Simion a câștigat, anul trecut, primul mandat de deputat în Parlamentul României și este liderul grupului parlamentar AUR din Camera Deputaților.

Până a intra în politică, acesta s-a remarcat, încă din studenție, ca activist civic și militant pentru Unirea Republicii Moldova cu România. A fost expulzat de trei ori de autoritățile moldovenești și are interdicție să intre în statul vecin până în anul 2023.

George Simion a trezit mari controverse atunci când, la aniversarea celor 35 de ani, împliniți anul acesta, în luna septembrie, a organizat de ziua lui, în plină pandemie, o petrecere. Informația din presă a fost că la acest eveniment nu s-a respectat nici o regulă de distanțare. A doua zi, pe 22 septembrie, George Simion a votat împotriva introducerii certificatului verde și ulterior, la începutul lunii octombrie, partidul AUR s-a implicat puternic în demonstrațiile împotriva restricțiilor și vaccinării.

Conform declarației de avere, singurul bun pe care îl deține este un autoturism, din 2006. George Simion susține că donează 90% din indemnizația de deputat.

Cine este cu adevărat George Simion, omul din spatele politicianului, putem afla în ediția de duminică a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, de la ora 22.30.