Gerard Butler, desculț pe stradă, face un gest și mai neașteptat. Nu o să credeți cum a fost surprins actorul

Gerard Butler, desculț pe stradă, face un gest și mai neașteptat. Nu o să credeți cum a fost surprins actorul
Gerard Butler, 52 de ani, a fost fotografiat în timp ce își aruncă o privire asupra pătrățelelor de pe abdomenul său  în timp ce se plimba desculț de-a lungul plajei din Malibu.

Actorul scoțian, în vârstă de 52 de ani, purta un tricou polo albastru decolorat și niște jeans negri din denim, completând ținuta cu ochelari de soare prinși în talie, iar încălțămintea sport o avea peste umăr, folosind pentru asta șireturile legate între ele. La un moment dat, Gerard Butler și-a ridicat tricoul uitându-se la abdomen, părând că-și inspectează corpul, mai precis pătrățelele abdominale.

Părul lui ondulat părea să fi decolorat puțin de soarele californian, podoaba lui capilară fiind de o culoare mai deschisă decât de obicei. de asemenea, a optat pentru un look de vacanță, cu o barbă destul de îngrijită.

Se pare că Gerard Butler se bucură de puțin timp de repaus, după ce a terminat lucrul la mai multe filme care au trecut deja în post-producție, precum și la o nouă serie animată care urmează să apară în 2022 spre toamnă, scrie Daily Mail.

Gerard Butler se relaxează alături de iubita de care s-a despărțit de 2 ori

Prietena actorului, Morgan Brown, este alături de el în această perioada de relaxare. â

Cei doi au început să se întâlnească în 2014, dar s-au despărțit în 2016, pentru ca apoi să se împace în vara următoare. S-au despărțit din nou în timpul primului  lockdown  din cauza COVID-19 din 2020, dar au fost văzuți periodic împreună, chiar în octombrie 2021, în Puerto Rico, în perioada în care se încheiau filmările pentru The Plane.

Morgan, care tocmai a împlinit 51 de ani pe 22 martie, este fiica unui fost model care și-a început propria cariera în modeling de la vârsta de 14 ani. Originară din Oklahoma si-a construit o carieră în industria designului de interior și a început să lucreze în domeniul imobiliar, ocupându-se cu restaurarea proprietăților cumparate pentru acest gen de bussines. În prezent lucrează ca designer de interior și dezvoltator imobiliar.

Gerard Butler a fost deschis și cinstit în a-și împărtăși dorința de a întemeia o familie, care include o „relație” serioasă cu „unul sau doi copii”. „E timpul”, a mărturisit el pentru publicația People în octombrie 2017.

Sursa foto: Daily Mail