Ghiță nu s-a prezentat la portiță. A venit însă Edward!

Ghiță nu s-a prezentat la portiță. A venit însă Edward!
Au trecut 15 ani de când o fetiță cu un imens geamantan devenea vedetă. Cleopatra Stratan s-a bucurat de un imens succes cu piesa ”Ghiță” și a intrat în Cartea Recordurilor. Acum, piesa „Zunea Zunea” este hit care a devenit viral în Asia. Este vedetă pe trei continente.

Cleopatra Stratan era o fetiță de trei ani, cu o rochiță albă cu buline roșii, ochelari asortați și căra un uriaș geamantan. Îl aștepta pe Ghiță, la portiță. Era atât de adorabilă, încât peste 42 de milioane de personae au vizionat clipul. Acum, Cleopatra Stratan este vedetă pe trei continente.

Cleopatra Stratan a devenit majoră pe 6 octombrie și, în ciuda pandemiei, a organizat o petrecere în aer liber, cu mare fast. A primit o mulțime de cadouri.

Ghiță n-a venit la portiță nici când Cleopatra avea 3 ani, nici acum când a împlinit 18 ani. Dar a venit Edward Sanda, cu cel mai frumos cadou pe care artista l-a primit: inelul de logodnă! Legătura dintre ei este extrem de puternică, iar cei doi sunt convinși că sunt făcuți unul pentru altul.

Cleopatra Stratan este îndrăgostită

„M-a cerut la 12 și câteva minute, chiar când am făcut 18 ani. Mă așteptam să fie peste 1 an, 2, mai încolo. Nu mă așteptam să mă ceară chiar de ziua mea”, a spus Cleopatra Stratan, despre cererea în căsătorie.

Frumoasa domnișoară este pe drumul cel bun și în plan profesional, dar și în viața romantică. În plan sentimental, aceasta are o relație cu Edward Sanda, cei doi formând una dintre cele mai îndrăgite perechi din showbiz-ul românesc.

„Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit, este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani”, declara Cleopatra Stratan.

Tot de pe Instagram am aflat că cea mai recentă reușită profesională a fiicei lui Pavel Stratan a fost lansarea unei piese în colaborare cu Jorge, acesta se numește „Dans murdar”.

Cleopatra Stratan își sărbătorește majoratul printr-o prezență pe platorile emisiunii lui Catalin Măruță. Acesta a atătat în InstaStory momente din timpul filmărilor, unde vor încerca să refacă imaginea fetiței care îl chema pe Ghiță, imitând vestimentația și decorul de acum 15 ani.

Cleopatra Stratan, de la ”Ghiță”, până la vedeta de pe trei continente

Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani, pe 6 octombrie. Este deja mare vedetă, cu o experiență de 15 ani!

Fetița care îl chema pe Ghiță este acum o adevărată domnișoară și a continuat  să cânte cu succes, sub îndrumarea tatălui ei, Pavel Stratan.

„Piesa «Zunea Zunea» am lansat-o în 2008, iar în acel moment nu am avut nici cea mai mica idee că o să aibă un succes internațional atât de mare în Asia. Am fost foarte fericită că piesa este ascultată, cântată, reinterpretată, dorită și iubită de toți acești oameni, cărora le mulțumesc foarte mult. La 12 ani de la acel moment, sunt foarte emoționată să vă prezint remake-ul acestui proiect. Am păstrat vocea pe care o aveam la 5 ani”, povestește Cleopatra Stratan despre alt mega-succes al ei care a adunat peste 100 milioane de vizualizări.

Artista are în palmares recorduri impresionante fiind premiată de 6 ori de către celebra Guinness World Book of Records.

Ea a fost recunoscută ca ea mai tânără cântăreață care a primit 3 premii MTV, cea mai tânără interpretă care a înregistrat o piesă situată pe locul 1 în topurile naționale, cea mai tânără artistă care a înregistrat un album, cea mai tânără cântăreață a unui concert „live” și cea mai bine plătită tânără interpret.

 


Fetele lui Sylvester Stallone, în Mexic, amintindu-și de bunica