Gigi Becali, iertat de toate relele pe care i le-a făcut cândva. Un fost angajat povestește

Gigi Becali, iertat de toate relele pe care i le-a făcut cândva. Un fost angajat povestește
Fostul bodyguard al lui Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu a vorbit sincer despre cum a ajuns să lucreze pentru Gigi Becali și cum a fost perioada aceea. S-a lăsat cu lacrimi.

Fostul luptător a povestit la GSP Live unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-a trăit alături de fostul său patron.„Nu dau nume, dar cineva foarte drag sufletului meu m-a întrebat: “Bă, cum de ai rezistat atât lângă Gigi?”. Au fost mulți ani, mulți rău. Și i-am spus așa. La începuturi, când eram vai de capul meu, m-am apucat să construiesc o casă la Chiajna. Pentru că nu aveam posibilități, placa de beton am turnat-o cu găleata. Am cărat găleți pentru placa aia o zi întreagă. Aveam carne vie în palmă.

Nu aveam bani, făceam betonul la o betonieră mică. Nu aveam acoperiș, improvizasem ceva peste placă. Aveam în casă o canapea, vai de mama ei, și trei linguri. Gigi a auzit și mi-a dat 3.500 de dolari și a zis: „Ia să îți cumperi tot ce ai nevoie în bucătărie!”, a povestit cu lacrimi în ochi Cătălin Zmărăndescu. A fost un dar nesperat și neașteptat, care i-a asigurat un start în viață.

„Eu de banii ăia mi-am luat tot ce aveam nevoie în casă. Iar, pentru asta, am să-l respect toată viața. Sunt lucruri pe care nu poți să nu le apreciezi la un om, lăsând la o parte ce a fost după. Îmi place să îmi amintesc de perioada de dinainte de schimbare, ce a fost după nu-mi place”, a continuat acesta.

Ce l-a schimbat pe Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu susține că Gigi Becali s-a schimbat radical în momentul în care a intrat în politică. Ceea ce l-a „bruiat” ar fi fost atenția creată în jurul lui.

În anul 2009, fostul bodyguardul lui Gigi Becali a fost implicat în scandalul sechestrării celor care-i furaseră maşina lui Gigi Becali. La acel moment, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dintre care a petrecut 29 în pușcărie. Zmărăndescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Acesta a fost momentul în care a decis să părăsească România și să se mute la Londra. Acolo și-a deschis o academie sportivă și era foarte bine văzut de britanici. Mai mult, el și studenții lui au câștigat în acei ani toate titlurile de luptători puse în joc în Regatul Unit.

După căsătorie, Cătălin Zmărăndescu a revenit în România. Acum trăiește la Târgoviște cu soția sa și cei doi copii ai lor. Fostul Bodyguard a deschis o sucursală a academiei sale sportive aici, pe care tocmai o extinde, și, în plus, a demarat și un proiect sportiv destinat copiilor.

Sursa foto: Adrian Pîclișan

Raluca lui Pepe nu era „sfânta soție” în care a pozat ani la rând. Ies la iveală informații despre bărbatul misterios