Raluca lui Pepe nu era „sfânta soție” în care a pozat ani la rând. Ies la iveală informații despre bărbatul misterios

Raluca lui Pepe nu era „sfânta soție” în care a pozat ani la rând. Ies la iveală informații despre bărbatul misterios
Cel mai recent divorț din showbiz-ul românesc se complică de la o oră la alta, iar minciunile ies la suprafață ca uleiul deasupra apei. După ce Raluca s-a dovedit că nu poate proba agresiunile de care l-a acuzat pe soțul său, este clar că separarea dintre ea și Pepe nu va fi nici pe departe amiabilă.

Cert e că Pepe a aflat și el, acum, că soția sa a fost la munte în compania unui alt bărbat. Cei doi nu au fost singuri în mini-vacanță ci împreună cu un grup de prieteni. Potrivit Spynews, bărbatul misterios în compania căruia s-a relaxat Raluca la munte este un cetățean de origine arabă, din Qatar mai precis, care locuiește acum în Capitală. Cei doi s-ar fi simțit foarte bine unul în compania celuilalt.

Așa cum a scris în contestația depusă în instanță în legătură cu ordinul de protecție invocat de soția sa, Pepe a aflat de existența misteriosului bărbat, de la un jurnalist. După ce a făcut o investigație sumară pe rețelele sociale și a numărat like-urile pe care și le dau cei doi, Pepe și-a dat seama că e ceva între acesta și soția sa, iar apoi, joi seara, a avut confirmarea din partea Ralucăi.

Raluca a mai evadat și în trecut la distracție fără Pepe

La cei 29 de ani ai săi Raluca a pozat drept un model de modestie și discreție, mamă dedicată și soție iubitoare înainte de toate. Mereu a fost o nevastă discretă, care a evitat să intre în lumina reflectoarelor, unde era loc doar pentru soțul ei iubit, cântărețul Pepe.

Surpriză, Raluca nu e chiar ușă de biserică așa cum a pozat ani la rând. Tânăra mămică a fost  dornică de distracții. În ciuda statutului de mamă dedicată, acum 7 ani, ea a lăsat-o pe prima fiică acasă și a evadat cu prietenii, pe litoral, fără Pepe. Iar distracția a fost așa de mare încât, după o noapte petrecută în club, soția lui Pepe a ieșit din local pe șapte cărări, scrie presa mondenă.

În urmă cu două weekend-uri, Raluca a lăsat fetițele să doarmă la Pepe și a dat fuga în Poiana Brașov. A fost o excursie de cupluri, mai scrie Spynews, participând  fosta cumnată a Ralucăi, iubitul acesteia, alți domni și domnișoare, plus misteriosul din Qatar.

Sursa foto: Instagram, Cancan.ro

Exclusiv. Ce face Daria Radionova singură acasă la Bodi