Gigi Becali nu suportă oamenii care fac asta. E o ciudățenie, însă el e cât se poate de serios: „Îmi vine să vomit!”

Gigi Becali nu suportă oamenii care fac asta. E o ciudățenie, însă el e cât se poate de serios: „Îmi vine să vomit!”
Gigi Becali iese din nou la rampă și surprinde pe toată lumea cu declarațiile sale. Afaceristul a devenit mai iertător, lucru care nu prea stă în fire, dar nu suportă pe nimeni care miroase a parfum.

Într-un interviu pentru Antena 3, afaceristul Gigi Becali a mărturisit că și-a aruncat toate parfumurile la coșul de gunoi. Și dacă cineva îndrăznește să-și dea cu parfum dintre angajații săi e trimis acasă urgent să se schimbe. Desigur, există și un motiv: „mă afemeiază”.

„Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele”

„M-am dus acasă și m-am gândit așa: ma afemeiază pe mine parfumul? Le-am luat și le-am aruncat pe toate la coș. Nu mai am nimic, nici un parfum. Păi dacă mă afemeiază pe mine… Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele.

Eu m-am abținut de la ceva ce nu mai voiam. Eu acum dacă miroase cineva pe la palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă să se schimbe: ‘hai, pleacă, ieși afară, îi zic’. Sau o femeie care miroase a parfum prea tare…

Ea, femeia, prin parfum te atrage că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu”. a spus Gigi Becali la Antena 3.

„O ierți dacă ea a greșit. Am greșit, nu mai fac!”

Într-un alt interviu, Gigi Becali susține că o femeie trebuie iertată dacă a înșelat și această greșeală nu se mai repetă, așa cum frumos o spune și Sfântul Apostol Pavel.

„Băi, zice Sfântul Apostol Pavel: nu o lași decât de desfrânare! Ai voie să o lași, atât… Și zice așa, că și din desfrânare dacă este te îndrumă să o ierți! Bine, numai să o ierți, dar nu să meargă ea în continuare cu ăla. O ierți dacă ea a greșit. Am greșit, nu mai fac! Și te îndrumă să o ierți”, a spus Gigi Becali.

Recomandarile noastre