Gigi Hadid a renunțat la petreceri. Vremea distracției a trecut, acum vrea să facă bani

Gigi Hadid a renunțat la petreceri. Vremea distracției a trecut, acum vrea să facă bani
La fel de celebră ca și sora ei, bella, Gigi Hadid e femeie de carieră, mamă, supermodel respectat, o celebritate în adevăratul sens al cuvântului și, mai nou, antreprenor. Vedeta urmează să își lanseze propriul brand de îmbrăcăminte.

La doar 27 de ani, Gigi Hadid este una dintre cele mai cunoscute și adorate vedete din modă. după ce. Inspirat milioane de oameni, ea lucrează la un nou proiect despre care deja abia așteptăm să descoperim (și să purtăm) totul. După colaborarea Gigi x Frankies Bikinis, vestea cea mare este că Gigi Hadid este pe cale să își lanseze propriul brand de modă. Primele detalii au fost dezvăluite de model pe profilul său de Instagram.

„Am lucrat la ceva”, anunță Gigi Hadid celor peste 75,2 milioane de urmăritori ai săi pe Instagram. În această dedicație – „cu dragoste””- pentru comunitatea ei loială, nu lipsesc, desigur, etichetele referitoare la contul proiectului în sine. Dacă vă întrebați care este numele brandului pe care Gigi Hadid îl va anunța în curând, notați-l acum: Guest in Residence ar putea foarte bine să devină brandul pe care îl veți consulta foarte curând, în vederea următoarelor sesiuni de shopping.

Gigi Hadid s-a apucat de tricotat

Deocamdată, însă, va trebui să vă înfrânați puțin curiozitatea: e-commerce-ul Guest in Residence este în modul #comingsoon, dar vă puteți abona la newsletter pentru a fi primii care vor afla când va debuta prima colecție, scrie Elle.com.

Pe ce articole de îmbrăcăminte se va concentra Guest in Residence? În fotografiile împărtășite de Gigi Hadid pe Instagram, îl vedem pe supermodel la lucru cu o echipă de experți (printre care se numără și renumita stilistă Gabriella Karefa-Johnson). Stând toți împreună pe podea, ei sunt hotărâți să aleagă culori și țesături.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


Aceștia din urmă sunt protagoniștii celei de-a treia ședințe foto: Guest in Residence va fi un brand de tricotaje, care se va concentra pe tricotaje și haine din 100% cașmir (material pe care Gigi Hadid îl adoră, după cum au arătat adesea look-urile sale de street style).

Cine sunt deja cei mai mari fani ai brandului lui Gigi Hadid

Susținătoarea ei numărul 1 este sora ei, Bella Hadid, supermodel ca și ea. „Este ceea ce am așteptat cu toții”, scrie ea în comentarii. De asemenea, Hailey Bieber este de acord cu ea: „Sunt super încântată de acest lucru. Niciodată mai mult decât suntem, ça va sans dire”.

Sursa foto: Instagram