Rutina de îngrijire a lui Gigi Hadid. Ce folosește pentru piele

Rutina de îngrijire a lui Gigi Hadid. Ce folosește pentru piele
Gigi Hadid a devenit recent mămică pentru prima oară și ,deși acum are mai puțin timp liber, aceasta nu încetează să aibă grijă de tenul ei. Gigi Hadid a arătat într-un video pentru Vogue, cum are loc rutina ei de îngrijire.

Recent, Gigi Hadid a povestit pentru Vogue cum arată rutina ei de îngrijire. Deși este proaspătă mămică, modelul își face timp pentru a-și îngriji pielea. De când a rămas însărcinată, aceasta și-a îndreptat atenția spre produsele care conțin cât mai puține substanțe nocive și pentru că este iarnă, aceasta utilizează produse care să-i hidrateze bine pielea. Ca de exemplu o cremă intens hidratantă și un ser potrivit, deoarece are un ten foarte uscat.

”Nu pot să fac asta în fiecare zi. Proaspetele mămici, mame, părinți, oricine se uită… spălarea feței este iubirea de sine, perierea părului este iubirea de sine, jocul cu machiajul este iubirea de sine. Dacă ai făcut ceva pentru tine azi, sunt mândră de tine”, a spus Gigi. 

Rutina de îngrijire a lui Gigi Hadid. Tratează coșurile cu pastă de dinți

Rutina de îngrijire Gigi Hadid

Gigi a povestit că în perioada show-urilor fashion, din cauza zecilor sesiuni de machiaj, pielea ei devine iritată și cu erupții acneice. Și pentru că niciodată nu a apelat la un specialist pentru curățarea tenului, aceasta luptă singură cu ele. Vedeta optează pentru remediile moștenite de la mama sa, cum ar fi aplicarea peste noapte a pastei de dinți în zona coșului.

Balsamul hidratant pentru mai multe zone ale feței

Înainte de a aplica produsele de make-up, Gigi își hidratează neapărat buzele cu un balsam special. Pe acesta îl întinde cu degetele. Cee rămâne pe ele ajunge în zonele mai uscate ale feței, cum ar fi zona din colțurile ochilor, vârful nasului sau zona dintre sprâncene.

În perioada sarcinii, aceasta s-a confruntat cu pigmentarea intensă, în special în zona ochilor. Asta deși încerca mereu să folosească produse cu factor de protecție, ochelari de soare și accesorii de cap. Modelul însă a dezvăluit că nu s-a speriat prea mult, știind că este un proces natural care v-a dispărea după naștere.

Machiajul nu-i ieșea din prima 

Gigi a mai dezvăluit că se machiază încă de când era liceană, deși nu era foarte pasionată de machiaj. Cu timpul, cochetând cu modelingul, a fost nevoită să învețe să o facă: ”Cu cât am fost fotografiată mai mult, cu atât mai bine am învățat să mă machiez.  La primele mele fotografii de pe covorul roșu nu aveam machiori atunci. Acum toată lumea spune că nasul meu arată diferit în acele imagini decât acum când de fapt este puterea machiajului”, a dezvăluit ea.

Foto: Facebook

Exclusiv. Cum arată femeia care l-a făcut cel mai invidiat tătic pe Codin Maticiuc. Imaginile spun totul