Iată cabina de machiaj a Kamalei Harris la concertul de inaugurare! Katy Perry și John Legend au trecut pe acolo

Iată cabina de machiaj a Kamalei Harris la concertul de inaugurare! Katy Perry și John Legend au trecut pe acolo
Kamala Harris, vicepreședintele Americii, a avut parte de cabina ei de machiaj și păr la concertul de inaugurare. Acolo s-a putut aranja și machia pentru marele eveniment. Tot pe acolo au trecut și celebrități precum Katy Perry și John Legend.

Concertul de inaugurare cu ocazia investirii lui John Biden a găzduit o serie de celebrități. Acestea au susținut, pe rând, recitaluri sau discursuri în onoarea lui John Biden și a Kamalei Harris. Cum a arătat cabina de machiaj a Kamalei Harris.

Harris a făcut istorie, devenind prima femeie din istorie care ocupă funcția de Vicepreședinte al Americii, dar și prima femeie de culoare investită în această poziție. Printre celebritățile care s-au perindat pe la autobuzul Kamalei, special amenajat, s-au numărat Katy Perry, John Legend, dar și Orlando Bloom. 

Cum a arătat cabina de machiaj a Kamalei Harris la concertul de inaugurare

cabina de machiaj Harris

Autobuzul special pregătit pentru Kamala Harris a fost utilat cu tot ce era nevoie. Au fost puse la dispoziția sa și a oaspeților ape minerale și sucuri, dar și snacks-uri. Katy Perry, Jon Bon Jovi, Foo Fighters, Demi Lovato, Bruce Springsteen, Justin Timberlake și Kerry Washington, sunt doar câteva dintre vedetele care au fost prezente la eveniment. 

cabina de machiaj Harris

În pozele intrate în posesia dailymail.com se pot observa Katy Perry alături de soțul ei Orlando Bloom, în timp ce stăteau de vorbă cu John Legend și Crissy Teigen, soția sa. Se poate observa cu ușurință că aceștia râdeau și se simțeau bine. ”Toată lumea a fost incredibil de veselă și prietenoasă”, a declarat Travis Laday, care lucrează pentru On-Time Elite, o companie de producție de autovehicule. De asemenea, Harris a primit și o pătură specială, albă, cu ocazia inaugurării. 

Primul discurs în calitate de Vicepreședinte 

În primul ei discurs în calitate de Vicepreședinte, Kamala Harris a vorbit despre puterea aspirației americane.

”Pentru mulți, acest moment întruchipează caracterul nostru de națiune. Acesta demonstrează cine suntem, chiar și în vremuri întunecate. Noi, nu numai că visăm, dar și punem în practică. Nu vedem doar ceea ce a fost, ci vedem ce poate fi. Țintim spre lună și apoi ne plantăm steagul pe ea. Suntem îndrăzneți, neînfricați și ambițioși. Aceasta este aspirația americană”, a spus Harris. 

Foto: dailymail.com

Premieră. Pentru conturi false pe Facebook se face pușcărie

 

Recomandarile noastre