Încă de mierucri seara, Gigi Hadid și Zayn Malik au anunțat pe Instagram nașterea fiicei lor. „Bebelușul nostru este aici, sănătos și frumos”, a spus vedeta, în vârstă de 27 de ani, într-un comentariu la poza în care vedem mâna bebelușului atârnând de un deget tatuat al tatălui său.

„Încercarea de a pune cuvinte în ceea ce simt acum ar fi o sarcină imposibilă. Dragostea mea pentru această mică ființă umană scapă de înțelegerea mea. Sunt recunoscătoare să o cunosc, mândră că o pot numi a mea și recunoscătoare pentru viața pe care o vom avea împreună ”.

Tăticul a dezvăluit: „Fiica noastră ni s-a alăturat pe pământ în acest weekend”

Gigi Hadid nu a dezvăluit numele micuței. Nici Zayn nu a făcut-o pe pagina lui de Instagram unde a mai publicat încă un instantaneu cu bebelușa. Ea e înfășurată într-o păturică, iar mâna tatălui său o mângâie pe burtă.

„Fiica noastră ni s-a alăturat pe pământ în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. Sunt atât de îndrăgostită ”, a dezvăluit Zayn în textul care însoțește fotografia.

Cele două vedete, care sunt împreună din 2015, au confirmat că vor deveni părinți în aprilie anul trecut, după ce știrea a început să circule în presa americană.

„Bineînțeles că ne-ar fi plăcut să putem să-l anunțăm în felul nostru, dar suntem foarte încântați și fericiți și recunoscători pentru toți cei care ne-au felicitat și ne-au susținut”, a reacționat ea în platoul emisiunii The Tonight Show cu Jimmy Fallon, confirmând fericitul eveniment care va veni.

Gigi Hadid a fost foarte discretă cu sarcina ei, nu s-a expus și a stat departe de mass-media, cu excepția câtorva poze cu burta ei rotunjită publicate pe rețelele de socializare de-a lungul lunilor.

Nici când a născut, Gigi și Zayn nu au anunțat evenimentul ci au negat de-a dreptul, deși fanii și presa au avansat ideea că bebelușul a venit pe lume. Acum, în postarea sa, Zayn a scris că fiica lui s-a născut în weekend. La aceea vreme, familia lui Gigi nega public sosirea pe lume a nepoțelei, iar marți, artistul arăta pe instagram că joacă „Harry Potter”, așa cum Rețete și Vedete a arătat aici.

Cât cheltuie Harry și Meghan pentru traiul departe de Casa Regală. În ce hal au ajuns să se îndatoreze