Pe rețelele de socializare circulau zvonuri care spuneau că Gigi Hadid deja a născut atunci când tatăl ei, Mohamed, a postat o scrisoare către nepoata sa. Gigi a anunțat însă că mai durează până copilul va veni pe lume.

Zayn Malik, reclamă la jocul Harry Potter

Zayn Malik nu postează foarte des pe conturile de social media, acum, într-o postare foarte rară pe Instagram, Zayn a vorbit despre noul joc Harry Potter. El a postat o fotografie cu el jucând noul joc pe telefonul mobil, oferindu-le fanilor și o privire asupra tatuajelor sale de pe gât și cap.

„Noul joc @HarryPotterPuzzlesAndSpells este genial! Verifică-l # HarryPotter # PuzzlesandSpells # Sponsorizat”, a scris fostul cântăreț One Direction entuziasmat.

Yolanda Hadid este nerăbdătoare să devină bunică

Yolanda, mama lui Gigi, a spus recent că „încă așteaptă să se nască îngerul ei”.

Gigi și Zayn au declarat în aprilie că așteaptă un copil împreună după ce o „sursă apropiată de familie” a divulgat știrea.

„Ne-am fi dorit să putem anunța sarcina în propriile condiții, dar suntem foarte încântați și fericiți și recunoscători pentru sprijinul tuturor. Încă șocați că micul nostru secret a fost difuzat în presă.Bineînțeles că suntem fericiți. Sunt încântată să devin bunică în septembrie, mai ales după ce mi-am pierdut mama atât de recent. Dar aceasta este frumusețea vieții, un singur suflet ne părăsește și apare unul nou. Ne simțim foarte binecuvântați”, a declarat Yolanda Hadid.

Zayn și Gigi au parte de o poveste romantică din anul 2015. Cei doi au fost separați o perioadă, între 2018 și 2019. În ultimele săptămâni, vedeta a fost relativ liniștită pe rețelele de socializare, explicând fanilor experiența ciudată de a fi însărcinată în timpul unei pandemii.

„Totul merge bine și vă iubesc pe toți. Apreciez toate comentariile pozitive”, a scris Gigi Hadid pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Cât cheltuie Harry și Meghan pentru traiul departe de Casa Regală. În ce hal au ajuns să se îndatoreze

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp