Micuțul rapperului canadian a fost îmbrăcat într-un costum negru asortat și părul său blond strălucitor a fost prins în codițe împletite.

View this post on Instagram

First Day Of School…The World Is Yours kid 🌍

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

„Prima zi de școală … Lumea este a ta, copilule”, a scris Drake.

Copilul vedetă primește milioane de aprecieri

În doar o oră, postarea a depășit două milioane de aprecieri de la cei peste 78 de milioane de fani ai săi de pe Instagram.

Printre comentariile de la fanii săi, colegii rapper-ului au glumit că Adonis „a primit deja un șofer”. Drake, care a limitat cine poate comenta postarea respectivă, a mai spus în secțiunea de comentarii că băiețelul său „a vorbit despre baschet toată călătoria”.

Băiețelul este apreciat de milioanele de fani ai părinților fiindcă e foarte frumos și simpatic, dar mai ales pentru că în spate este o poveste. Mama fiului lui Drake, Sophie Brussaux, a fost o vedetă a filmlelor pentru adulți, iar rapperul Drake nu a vrut la început să-și asume relația și apariția copilului.

Tot în ziua în care copilul a mers la grădiniță, mama sa a distribuit două imagini cu Adonis într-o ținută complet diferită de cea din fotografia postată de tată. Ținuta a inclus un tricou bleumarin, o mască de protecție asortată și pantaloni scurți. În seria ei de fotografii, ea a pozat cu el pe spate în sala de clasă și ținându-se de mână în parcarea școlii.

Drake nu a vrut să recunoască paternitatea copilului

Drake nu a recunoscut anterior paternitatea fiului său până când Pusha T a comentat subiectul în piesa sa din 2018, numită The Story Of Adidon.

Dar abia la sfârșitul lunii martie a acestui an, rapperul a distribuit în cele din urmă fotografii cu chipul fiului său pe Instagram.

Ulterior, Drake a recunoscut că a fost o mare ușurare pentru el să împărtășească în cele din urmă cu lumea și cu fanii săi propriile sale fotografii cu Adonis.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp