Gina Pistol are o voce surprinzătoare! Iată cât de frumos cântă

Gina Pistol are o voce surprinzătoare! Iată cât de frumos cântă
Iubita lui Smiley este o prezență aparte și una din cele mai iubite vedete din România. De când a devenit mamă, lumea o iubește mai mult, mai ales că aceasta a decis să nu își expună fiica, ocupându-se discret de creșterea și educarea ei.

Gina Pistol a apărut în Playboy, de mai multe ori, a avut iubiți celebri, ba chiar și o pisică, cu care s-a mutat la actualul iubit, Smiley. Cu acesta are și o fetiță, Josephine. Și peste toate, Gina Pistol are o voce surprinzătoare, pe care, când toată lumea uitase de ea, Horia Brenciu a știut cum să o descătușeze.

Într-un promo pentru podcastul în care a fost invitată Gina Pistol, aceasta face un duet  spontan  cu gazda sa, Horia Brenciu. Și este absolut șocant cât de frumos poate să cânte îndrăgita prezentatoare. Aproape că îți vine să te întrebi care e artistul la ea în casă. De altfel, Smiley a destăinuit, în perioada în care aleasa lui era gravidă, că aceasta e înnebunită după muzică și că ascultă și cântă mai mereu prin casă. Așa a venit pe lume micuța lor, cu muzica mamei. Muzica tatălui a descoperit-o ceva mai târziu.

Gina Pistol, voce surprinzătoare

Într-un clip distribuit de Horia Brenciu, oricine poate descoperi ce voce surprinzătoare are Gina Pistol. Iar Brenciu știe cum să își facă promo emisiunii. „Iar acum, surpriza muzicală a showbiz-ului românesc, Gina Pistol! 😍 Premiera va fi luni, 12 decembrie, ora 20.00”, a dezvăluit acesta.

Frumoasa Gina Pistol a început la un moment să fredoneze un fragment din piesa „Fir-ai tu să fii de murg” a regretatului Liviu Vasilică. Când a auzit-o, Brenciu a întrebat-o pe vedetă unde a mai cântat până acum. „În baie”, a zis ea sincer.

Dar mai cântă și în alte locuri. Fanii ei fideli își amintesc momentul din 2019 când Gina Pistol, frumoasa prezentatoare de la „Chefi la Cutite”, nu a mai rezistat în culise. Și s-a alăturat duetului Sorin Bontea – Paul Maluczan. Ea a interpretat cu ei melodia lui Tudor Gheorghe – „Of, ce dor, ce chin, ce jale”.

În ultima zi de  mai, anul acesta, Gina Pistol a urcat pe scenă alături de iubitul ei, Smiley, într-un concert. Au cântat împreună o piesă.

Iar acum nouă ani, Gina Pistol a cântat pe scenă alături de Vunk, piesa Pleacă.

Recomandarile noastre