Gina Pistol i-o „coace” lui Smiley. Să vedeți ce a ieșit. Exclusiv

Gina Pistol i-o „coace” lui Smiley. Să vedeți ce a ieșit. Exclusiv
Relația Ginei Pistol cu Smiley nu e absolut deloc plictisitoarea, iar cea care se ocupă de asta este de cele mai multe ori blonda.

De ce o iubește Smiley pe Gina Pistol? Iată ultima postare a prezentatoarei să vedeți ce a putut să facă.

Gina Pistol i-o „coace” lui Smiley. Să vedeți ce a ieșit. Exclusiv

E clar pentru toată lumea. Niciodată Smiley și Gina Pistol nu vor avea o relație unde picanteriile să nu fie la fiecare pas. Pentru că prezentatoarea știe cel mai bine cum să țină focul aprins. Ultima postare a vedetei de pe Instatory i-a făcut pe fanii ei dar și ai lui Smiley să râdă cu gura până la urechi când au văzut de ce în stare blonda.

Iubita lui Smiley a postat două fotografii drăguțe despre cum ar vrea cântărețul să îl aștepte acasă și care e rezultatul final. Fără îndoială, că Gina Pistol nu duce lipsă de inventivitate niciodată.

„Îmi oferă ceea ce am eu nevoie”

Anul trecut, în emisiunea lui Mihai Morar, artistul a povestit și cum o vede pe iubita lui, despre care spune că îi oferă exact ceea ce are el nevoie pentru a fi un bărbat fericit. Smiley a povestit în cadrul emisiunii prezentată de Mihai Morar despre cum este Gina Pistol și motivul pentru care o consideră prezența feminină de care avea nevoie în viața lui.

„Eu pentru Gina am fost un test de răbdare. Ea cumva a devenit mai răbdătoare, mai așezată, mai echilibrată. Ea e mai colerică, mai vulcanică și eu te pot scoate din sărite foarte ușor prin felul meu de a fi. Nu e ușor pentru o femeie să stea cu unul ca mine. Cumva am fost un test de răbdare pentru ea, care probabil a pregătit-o pentru următorul test de răbdare (n.r. acela de a fi mama).

„Super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional”

Ea pentru mine a fost ce aveam eu nevoie ca prezență feminină în viața mea. Pentru că regăsesc foarte multe lucruri care îmi plac în general la oameni în Gina: este foarte jovială, super de gașcă, are un simț al umorului fantastic, nu mă plictisesc cu ea, oriunde am fost, m-am simțit excepțional, n-am simțit niciodată un moment de plictiseală, ne plac același gen de trupe, de filme, aceeași mâncare.

Suntem foarte asemănători din foarte multe puncte de vedere. Nu-mi pune întrebări inutile. E foarte important pentru viața mea să am un om acasă care mă așteaptă și care nu pune la îndoială ceea ce spun eu vizavi de programul meu, de ceea ce am eu nevoie și care îmi oferă ceea ce am eu nevoie”, a spus Smiley.

Recomandarile noastre