Gina Pistol, călare pe mătură. Până și Smiley a rămas fără cuvinte, când a filmat-o

Gina Pistol, călare pe mătură. Până și Smiley a rămas fără cuvinte, când a filmat-o
Smiley și Gina Pistol se bucură de prima vacanță exotică alături de fiica lor. Cei doi îndrăgostiți au plecat în Insulele Seychelles împreună cu prietena lor, Delia, și soțul acesteia.

„Parcă aștept vacanța asta de o viață…și dacă stau bine să mă gândesc, chiar o aștept de o viață! Cu familia în vacanță!”, a scris, la începutul vacanței, Smiley, pe contul său de Instagram. Artistul continuă să posteze ipostaze poze din frumoasa vacanță.

„Nu suntem la Survivor România, nici la Asia Express, dar suntem o echipă redutabilă în vacanță”, a mai scris Smiley, pe Instagram. Zilele trecute, cântărețul s-a distrat să arate ce deosebiri sunt între imaginile perfecte, distribuite pe rețelele sociale, și realitate.

Cam în acest context iubita sa, Gina Pistol a devenit vrăjitoare și a țâșnit în aer, călare pe mătură. Filmulețul în care Gina Pistol încearcă să facă o săritură cu mătura între picioare e fabulos.

Ce să în spatele unei fotografii reușite cu Gina Pistol

În timp ce o fotografiază, Smiley dă indicații prețioase. Pentru a surprinde cadrul cât mai artistic, s-a întins în nisip. „1, 2, 3…și! Păi nu sari sus. Ce săritură e asta?”, spune Smiley, după care Gina pufnește în râs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Gina Pistol (41 de ani) și Smiley (38 de ani) au devenit părinți pe 9 martie, anul trecut. Nici acum însă părinții nu i-au dezvăluit micuței chipul. Chiar și așa, orice postare despre micuță strânge zeci de mii de aprecieri.

Aventurile familiei în superbul loc exotic, cu plajă perfectă, palmieri și apă turcoaz, continuă, pline de distracții. Cei doi se bucură de frumusețile pe care le oferă natura. Au păsărele care vin să le ciugulească din farfurie, la masă. Iar pentru romantism, au decis să mânânce cartofi prăjiți cu ketchup, direct pe plajă, stând în nisip.

Sursa foto: Instagram