În urmă cu cîteva zile, Gina era necăjită pentru pisoiul ei bolnav. ”Avem probleme. Mi-e milă de bietul blănilă, nu am timp să ajung la veterinar cu el. Filmez de dimineața până seara. Nu-i cel mai energic și fericit pisoi din lume. E minunat să te trezești dimineața cu treabă, of, Doamne”, a scris, joi, pe Intagram, vedeta de la Chefi la cuțite.

Stresată din cauza faptului că motanul lor nu s-a simțit bine în ultima vreme și în continuare se poartă ciudat, dar și obosită în urma filmărilor, graviduța Gina încearcă să jongleze cu cariera, casa și sarcina. Ea încearcă să pregătească treptat venirea pe lume a fiicei ei și a lui Smiley, aranjând fiecare colțișor din vilă, însă camera care s-ar putea transforma într-un spațiu dedicat micuței este pur și simplu un „teatru de război”.

Gina a arătat fanilor încăperea în care un munte de haine, cutii și diverse obiecte, stau ca un munte ce așteaptă să fie mutat, pe bucăți – cu fiecare bucățică la locul ei.
Curățenia i-ar lua cel puțin două zile, iar asta îi știrbește din motivație frumoasei Gina.

Până la orele prânzului, prezentatoarea de la Chefi la cuțite nu s-a apucat de șmotru, deși fanii îi scriau că în acea încăpere pare că „ a explodat o bombă”, în schimb s-a apucat să deschidă pachete cu cadouri scumpe de la diverse firme de cosmetice și, în final, s-a pus să asculte puțină muzică.

Din peisaj lipsește Smiley, care nu se aude, nu se vede, ceea ce poate însemna că nu se afla acasă. Pe Instagramul lui, artistul arată momentele haioase petrecute în culisele noului sezon de la „Românii au talent!”, alături de Pavel Bartoș și Andra. Așadar, Smiley fie e la filmări, fie doarme, refăcânu-se după zilele de foc petrecute pe platouri.

Adevărul este că după ce va naște, curățenia va fi parte din ritualul fiecărei zi, deci nu ar fi de condamnat dacă ar lăsa-o pentru acele vremuri ce vin.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri