Exclusiv. Gina Pistol știe să țină aprinsă pasiunea în cuplu. Fotografiile spun totul

Exclusiv. Gina Pistol știe să țină aprinsă pasiunea în cuplu. Fotografiile spun totul
Smiley și Gina Pistol urmează să devină părinți, pentru prima dată în viața lor, în scurt timp. Ei au o relație care durează de câțiva ani, iar acum se pregătesc să devină părinții unei fetițe.

Gina Pistol știe să țină aprinsă pasiunea în cuplu, ea ține să fie cea mai sexy mămică chiar dacă se află cu numai câteva zile înainte de naștere. Deși sarcina este avansată, vedeta nu face rabat de la ținutele atractive.

De luni bună Gina își ține la curent urmăritorii de pe rețelele sociale cu evoluția sarcinii ei. Zilele acestea, când din cauza noilor dimensiuni nu prea poate avea multe activități, a început să facă parada modei, acasă.

Gina Pistol știe să țină aprinsă pasiunea în cuplu

Vedeta a optat pentru două ținute perfecte pentru femeile însărcinate și cochete. Este cunoscut faptul că Gina Pistol e una din cele mai elegante vedetă din showbizul romanesc . O ajută mult silueta, astfel că indiferent ce ținută a ales pentru a participa la evenimentele mondene, a avut o apariție de succes. Pe durata sarcinii, chiar dacă a devenit mai grea cu 15 kg, după cum a mărturisit, Gina a continuat să fie aceeași femeie cochetă pe care o cunoaștem.

Joi, frumoasa blondină a prezentat fanilor ultimele achiziții. Chiar dacă va naște în curând, nu s-a putut abține și a investit în două rochițe senzaționale.

Una dintre ele este o rochie lungă neagră, destul de lejeră, care îi asigură viitoarei mămici mult confort.

Iubita lui Smiley a găsit însă și o ținută cu care să-l cucerească pe acesta. Ea a îmbrăcat o rochie foarte scurtă de culoare crem. Pe care a asortat-o cu cizme până la genunchi din piele albă, cu toc.

Și, pentru a fi în ton cu dragostea pe care i-o poartă iubitului ei, Gina a completat ambele ținute cu cel mai roșu ruj din dotare.

Sursa foto: Instagram

Daria poate sta liniștită. Bianca nu mai are voie să se apropie de Bodi