Gina plângea pe ascuns, ca să n-o vadă Smiley. Ce au hotărât cu privire la întoarcerea Ginei la emisiune

Gina plângea pe ascuns, ca să n-o vadă Smiley. Ce au hotărât cu privire la întoarcerea Ginei la emisiune
Sezonul 4 al show-ului Asia Express tocmai a început să fie difuzat, iar fanii sunt deja cu un pas înainte, și ar vrea să știe lucruri din sezonul următor. Fosta prezentatoare de la Chefi la cuțite e în fața unei noi provocări.

Gina plângea pe ascuns, ca să n-o vadă Smiley, asta au dezvăluit cei doi, răspunzând la curiozitățile fanilor într-un video postat pe Youtube în urmă cu puțin timp. Smiley a fost întrebat dacă ar mai lăsa-o pe Gina să plece în Asia Express.

Gina și Smiley sunt foarte discreți când vine vorba despre fiica lor. Ei au decis să nu o arate public până când ea nu va spune că își dorește acest lucru. Artistul și prezentatoarea de la Antena 1 nu țin însă secrete față de fanii lor. Ei au postat un videoclip în care au răspuns la multe întrebări de la fanii lor.

Una dintre curiozitățile fanilor a fost aceea dacă Gina Pistol s-ar mai întoarce la Asia Express. Când a fost întrebată, vedeta a răspuns cu o altă întrebare.

Smiley: „Te-ai mai întoarce la Asia Express?”

Gina Pistol: „Mă mai lași?”

Smiley: „Nu știu, mai vedem, mai negociem!”

Gina plângea pe ascuns

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au, de câteva luni, o fetiță. Cu ocazia noului video, cei doi au dezvăluit din provocările cu care se confruntă de când sunt părinți. Cel mai șocat dintre toți a fost chiar Smiley, când a aflat dezvăluirile făcute de partenera sa. Cei doi au vorbit sincer despre ceea ce simt.

Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut mărturisiri șocante. Ea a dezvăluit cât de greu i-a fost să se adapteze la noua ei viață. Emoțional, Gina a recunoscut că a fost copleșită în prima lună de după naștere. Vedeta a recunoscut că a plâns adesea, dar de cele mai multe ori s-a ascuns de iubitul ei.

„Cum trăiește tatăl prima perioadă și cum trăiește femeie sunt două chestii foarte diferite. E mult mai ușor să fii tată. Eu credeam că sunt pregătită, dar treci printr-o furtună hormonală, care te lasă un pic răvășită, te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. (…) Plângeam pe urmă, când nu mă vedeai tu. M-ai văzut plângând de foarte puține ori, dar eu plângeam de mult mai multe ori”, i-a dezvăluit Gina Pistol lui Smiley.

Sursa foto: Instagram