Gina și Smiley și-au scos fetița în oraș

Gina și Smiley și-au scos fetița în oraș
Gina Pistol și Smiley și-au luat în serios rolul de părinți. Cei doi își adoră fetița și recent, au scos-o la plimbare.

Chiar dacă preferă să trăiască liniștiți, cât mai departe de lumea dezlănțuită, Gina Pistol și Smiley au fost surprinși cu micuța în oraș.

Gina și Smiley și-au scos fetița în oraș

Jurnaliștii de la Cancan i-au surprins pe Gina Pistol și Smiley la o plimbare în oraș cu fetița lor. Cei trei alături de câțiva prieteni au ales să profite de vremea frumoasă și s-au oprit la un moment dat la o terasă din centrul Capitalei. Gina și Smiley au răsuflat ușurați, iar de micuța Josephine a avut grijă o prietenă extrem de atentă la toate detaliile.

De ce nu vor să-i arate chipul fetiței

Gina și Smiley au devenit părinți cu câteva luni în urmă, iar fetița i-a unit și mai mult. Vedetele își protejează însă copilul foarte mult și au ales să nu-i arate chipul. Chiar și așa, Gina a făcut câteva fotografii cu micuța și le-a postat pe contul său de socializare.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a mărturisit blonda pe Instagram. La rândul său, Smiley a precizat că fetița va fi expusă pe rețelele de socializare doar atunci când ea va dori.

„Pentru mine este foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe TikTok, atunci o să apară și ea pe TikTok. Deocamdată nu înțeleg ce îmi spune. Ea zice ceva, dar nu știu exact ce spune”, le-a spus Smiley fanilor săi de pe TikTok.

„Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea”

Îndrăgostită de fetița ei, Gina a afirmat că își dorește enorm să fie o mamă la modă, o prietenă cu fiica ei, căreia Josephine să nu-i ascundă niciodată nimic.

”Sunt foarte relaxată, (…) îmi doresc să fiu genul de mamă care înainte de toate să-i fie prietenă. Să-i fiu genul de mamă care dacă i se întâmplă ceva și de bine și de rău să fiu prima persoană pe care se gândește să o sune. Genul ăla de mamă vreau să fiu. Vreau să fiu o mamă cool, să plec în drumeții cu fiica mea. Acel tip de mamă”, a mărturisit Gina Pistol la Antena Stars.

Sursă foto: instagram